reklama
S
Silmiriel
Gość
Neciuszko, dziękuję, dobrze. Tylko mi biodra dokuczają w nocy, nie mogę za długo leżeć w jednej pozycji, bo bolą.. A leżę grzecznie cały czas
Trochę spanikowana, bo to w następnym miesiącu 
Oj biedactwo ale już niedługo
I leż niech maleństwo jeszcze się w brzuszku pluska troszkę
ale wiem o czym mówisz bo ja nieraz jakoś jak poleże dłużej w jednej pozycji to mnie boli jedno biodro a to dopiero początek jest.
Przez to biodro to się porodu boję.
Przez to biodro to się porodu boję.
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Magdalena ja wiem,że szkoda bo to troche jak chomiczki itd. ale z drugiej strony jak mus to mus, trzeba się gryzoni pozbyc bo się dobiora do jedzenia.
A jak Ty się w ogóle czujesz? Jakieś zakupy dla Maluszka nowe?
A dziękuje, czuję się dobrze, a co do zakupów to właśnie dzisiaj zakupiłam proszki do prania z Loveli z płynami do płukania i czekamy na wypłatę męża bo chcemy zamówić łóżeczko, materacyk, przewijak, kołderkę z poduszeczką i prześcieradełka... no i zobaczymy na co jeszcze starczy to może coś jeszcze się dokupi.
A co do myszek to pozbyliśmy się już 5...
miq
Fanka BB :)
doceniam to, człowiek z jednej strony chce potwierdzić wszystkie swoje podejrzenia objawy a jak ktoś sprowadzi na ziemie i trzeźwym okiem powie, że to nie jest tak jak się myśli to pojawia się złość.miq Eeee Dziurka lepsza jestale to wszystko ze szczerego serducha i z własnego doświadczenia bo niedawno byłam na waszym miejscu i tragedia niepotrzebna była.
A przecież, wy nie zaszłyście w ciąże od dotknięcia czarodziejską różczką...
Pobolewa mnie brzuszek , tak jakbym miała krwią siknąć... jak ma przyjść to niech przychodzi @ nie ma co się użalać, trza odpocząć i zbierać siły do działania
reklama
She123
Fanka BB :)
Witam Wszystkie Ciężaróweczki i Staraczki 
Ael Wiktorek jest cudny !! Dogladam fotki na fb i jestem zakochana
A co do tematow na forum to...dziurka zaszalalas
) Mocne sprowadzenie na ziemie
Ja nie ebde sie wypowiadac bo moglabym byc bardziej nie mila
Zreszta staz w staraniach juz pewien mam...
A dzisiaj ma byc @ !! I narazie nie widac i nie slychac
Ale u mnie to roznie moze w tym mieisacu byc i nie zdziwie sie jak zwyczjanie sie przesunie te pare dni... Miejmy nadzieje ze zakonczy sie pozytywnym testem
Nic tylko czekanie
Plakac nie bede
No moze tylko troche z bolu bo mojego @ sa bardzo bolesne 
I tak dla zmiany tematu to powiem to co zawsze w tych dniach przed okresowych ! Jestem strasznie głodna !!!!!!!!!
Ael Wiktorek jest cudny !! Dogladam fotki na fb i jestem zakochana
A co do tematow na forum to...dziurka zaszalalas
A dzisiaj ma byc @ !! I narazie nie widac i nie slychac
I tak dla zmiany tematu to powiem to co zawsze w tych dniach przed okresowych ! Jestem strasznie głodna !!!!!!!!!
Podziel się: