reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

neciuszka a pamietasz jak mowilam ze dasz zdjecie brzuszka i bedziesz w ciazy u mnie tak było i u ciebie tez ;-) ja zbieram sie na poczte by do Ael wysłac paczuszke i do pracy bede wieczorkiem tzn kolo 22 ;-)

reklama
Neciuszko, dziękuję, dobrze. Tylko mi biodra dokuczają w nocy, nie mogę za długo leżeć w jednej pozycji, bo bolą.. A leżę grzecznie cały czas :) Trochę spanikowana, bo to w następnym miesiącu ;)

Oj biedactwo ale już niedługo :) I leż niech maleństwo jeszcze się w brzuszku pluska troszkę :) ale wiem o czym mówisz bo ja nieraz jakoś jak poleże dłużej w jednej pozycji to mnie boli jedno biodro a to dopiero początek jest.

Przez to biodro to się porodu boję.

Witajcie ciężaróweczki obecne i przyszłe
niecuszka to to potrafisz człowieka postawić do pionu

miq Eeee Dziurka lepsza jest :-D ale to wszystko ze szczerego serducha i z własnego doświadczenia bo niedawno byłam na waszym miejscu i tragedia niepotrzebna była.

Magdalena ja wiem,że szkoda bo to troche jak chomiczki itd. ale z drugiej strony jak mus to mus, trzeba się gryzoni pozbyc bo się dobiora do jedzenia.

A jak Ty się w ogóle czujesz? Jakieś zakupy dla Maluszka nowe?

A dziękuje, czuję się dobrze, a co do zakupów to właśnie dzisiaj zakupiłam proszki do prania z Loveli z płynami do płukania i czekamy na wypłatę męża bo chcemy zamówić łóżeczko, materacyk, przewijak, kołderkę z poduszeczką i prześcieradełka... no i zobaczymy na co jeszcze starczy to może coś jeszcze się dokupi.

A co do myszek to pozbyliśmy się już 5...

miq Eeee Dziurka lepsza jest :-D ale to wszystko ze szczerego serducha i z własnego doświadczenia bo niedawno byłam na waszym miejscu i tragedia niepotrzebna była.
doceniam to, człowiek z jednej strony chce potwierdzić wszystkie swoje podejrzenia objawy a jak ktoś sprowadzi na ziemie i trzeźwym okiem powie, że to nie jest tak jak się myśli to pojawia się złość.
A przecież, wy nie zaszłyście w ciąże od dotknięcia czarodziejską różczką...
Pobolewa mnie brzuszek , tak jakbym miała krwią siknąć... jak ma przyjść to niech przychodzi @ nie ma co się użalać, trza odpocząć i zbierać siły do działania

reklama
Witam Wszystkie Ciężaróweczki i Staraczki :)

Ael Wiktorek jest cudny !! Dogladam fotki na fb i jestem zakochana :D

A co do tematow na forum to...dziurka zaszalalas ;)) Mocne sprowadzenie na ziemie :) Ja nie ebde sie wypowiadac bo moglabym byc bardziej nie mila :) Zreszta staz w staraniach juz pewien mam...

A dzisiaj ma byc @ !! I narazie nie widac i nie slychac :) Ale u mnie to roznie moze w tym mieisacu byc i nie zdziwie sie jak zwyczjanie sie przesunie te pare dni... Miejmy nadzieje ze zakonczy sie pozytywnym testem :D Nic tylko czekanie :) Plakac nie bede :p No moze tylko troche z bolu bo mojego @ sa bardzo bolesne :)

I tak dla zmiany tematu to powiem to co zawsze w tych dniach przed okresowych ! Jestem strasznie głodna !!!!!!!!!

Do góry