reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

No właśnie... ja wiem, że moi na pewno ni będą mnie słuchać "bo co to ja wiem" jak oni wychowali troje dzieci... wiem dużo na przykładzie dziecka kuzyna od mojego męża (mieszkają z żoną w tej samej kamienicy) i np. ona miała zasadę, ze nie kołyszą dziecka (do czego sama chciałabym się przy swoim dostosować) bo potem dziecko się przyzwyczaja i jest problem z usypianiem... a moja teściowa biorąc ich córcie na ręce pierwsze co robiła to ją kołysała... poza tym wszystko było dla niej na nie bo przeciez "jej dzieci robiły to czy tamto/jadły to czy tamto... i jest dobrze" :crazy: ale nie bierze pod uwagę faktu, że najmłodszego (5 lat) tak nauczyła, że żeby go uspać trzeba było go nosić na rękach, klepać po pupie i chodzić bo jak usiadłaś to już było po spaniu.

Atanku dawaj foto i mów jak okres od siostry bo ciekawa jestem... |:-p bo pisałaś ost, że cosik jej się spóźnia mimo, że nie planowali fasoleczki (chyba, że to nie Ty pisałaś to przepraszam bo nie jestem jakoś pewna) :-p;

Ostatnia edycja:
reklama
Magdalena no to u mnie podobna sytuacja właśnie.... też chce chować dziecko bez kołysania i już spotkałam sie z krytyką ze strony teściów... heh... a najgorsze ze mieszkamy zbyt blisko żeby mimo wszytko unikać kontaktów ale miejsmy nadzieję ze będzie dobrze... a przynajmniej lepiej niż sobie wyobrażam!

A teraz zmykam spać... padnięta jestem po tej szkole.... dobranoc :*

Dobranoc :*
Ja też uciekam dziewczynki, bo brzuch mnie coś boli (chyba przesadziłam z ilością jedzonka i mixowaniem składników) :-D

No strasznie... ale jak już mam cała wyprawkę to jakaś taka spokojniejsza jestem :-p tylko coraz słabsza - teraz już leże w łóżku bo nie byłam w stanie siedzieć

a ja sie wlasnie skapłam ze 15 grudnia mam usg specjalistyczne na 18.15 a na 17 na 2 koncu poznania tzn juz w luboniu mam spotkanie dla mam i kurcze musze jakos lekarza przelozyc jutro bede dzwonic... ale niewiem czy cos wskóram... ahh mam problema...
ja w sumie tez mam chyba cala oprócz kosmetyków i apteczki i komody...;-)

reklama
Do góry