magenta :)
Fanka BB :)
czasem poczuje gilgotanie ale nie czesto najczesciej jak klade sie spac to cos tam zagilgota ale kochana ja chucherko jestem i ginia mowila ze moge poczuc gilgotki szybko teraz nie wiem jak wszystko jest poukladane wiem ze wczesniej mialam zakaz sexow itp lezec bo mialam nisko macice niby poslza juz troche do gory ale teraz sie dowiem jak pojde na wizyt sama juz czekam niecierpliwie mysl kochana pozytywnie i napewno niebawem poczujesz ruchy
pewnie jeszcze nie nie raz bedziey narzekac ze bola ze chwila spokoju by sie przydala ja jestem ciekawa czy moj maluch bedzie duzy bo ja malutka moja sis urodzila nie cale 3 kg moja mama mnie urodzila jako wczesniaka tez mialam malutko bo 2520 wiec najbardziej po za tym ze nie donosze tfu tfu i ogolnie boje sie ze maluch bedzi estrasznie malutki mysle czy za malo nie jem itp takie moje schizy
pewnie jeszcze nie nie raz bedziey narzekac ze bola ze chwila spokoju by sie przydala ja jestem ciekawa czy moj maluch bedzie duzy bo ja malutka moja sis urodzila nie cale 3 kg moja mama mnie urodzila jako wczesniaka tez mialam malutko bo 2520 wiec najbardziej po za tym ze nie donosze tfu tfu i ogolnie boje sie ze maluch bedzi estrasznie malutki mysle czy za malo nie jem itp takie moje schizy

a jak sie czujesz juz zdrowa??