• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

czasem poczuje gilgotanie ale nie czesto najczesciej jak klade sie spac to cos tam zagilgota ale kochana ja chucherko jestem i ginia mowila ze moge poczuc gilgotki szybko teraz nie wiem jak wszystko jest poukladane wiem ze wczesniej mialam zakaz sexow itp lezec bo mialam nisko macice niby poslza juz troche do gory ale teraz sie dowiem jak pojde na wizyt sama juz czekam niecierpliwie mysl kochana pozytywnie i napewno niebawem poczujesz ruchy :tak: pewnie jeszcze nie nie raz bedziey narzekac ze bola ze chwila spokoju by sie przydala ja jestem ciekawa czy moj maluch bedzie duzy bo ja malutka moja sis urodzila nie cale 3 kg moja mama mnie urodzila jako wczesniaka tez mialam malutko bo 2520 wiec najbardziej po za tym ze nie donosze tfu tfu i ogolnie boje sie ze maluch bedzi estrasznie malutki mysle czy za malo nie jem itp takie moje schizy

reklama
Hejka

Fifka napisała, rano sms, jak Necia napisała, że dostała ostatni zastrzyk dla małego, czuje się lepiej i cieszy się bo mąż przywiózł jej zatyczki do uszu i może się wyspać.

Ja wam wkleję zaraz mojego dziabąga gadułę to się pośmiejecie :-D

Fasolka, a Ty idziesz w ogóle na jakieś L4? Czy jak Atan będziesz pracować do oporu?

Mag dziękuję, czuję się dobrze, mały jeszcze ma katar ale na wykończeniu na szczęście. A u Ciebie jak mamuśka?

Macie gadułę, nawet leciutko się ze dwa razy uśmiechnął. Jakość filmu nie powalająca, niestety tel nagrywane, ale padły mi baterię w aparacie i nie miałam jak nawet nagrać...

[video=youtube;ixeoABgDgX4]https://www.youtube.com/watch?v=ixeoABgDgX4[/video]

AeI -ale mi zafundowalas hormonkow hehe az sie poplakalam ja ostatnio jak slysze smiech dzieci placz widze reklamy maluchow czy nawet wczoraj ogladaja prosto w serce i widok hehe konstancji z dziewczynka mnie doprowadzil do lez smiech na sali te hormonki w ciazy :zawstydzona/y: ale Wikus przeslicznie i jak sie juz rozgaduje :tak: ucaluj go od ciotki nati :) dziekuje kochana ze pytasz czuje sie dobrze w sumie jak nie w ciazy co czasem daje mi do myslenia ze cos nie tak :zawstydzona/y: ale nie bawem do polski polece to sie dowiem co i jak

Fajny maluszek Ael
Ja planuje dobrnąć do końca lutego i ani dnia dłużej. Ale jak mnie będą irytować to spadam na L4 jak tylko odbiorę trzynastkę, czyli około 10 lutego i może jeszcze wezmę ze 2 tygodnie w lutym. Ale nie wyobrażam sobie jak to bedzie na tym L4 bo moja teściowa podobno ma siedziec w Polsce do maja, a ja przy tej idiotce - brudasce w psychozę wpadnę.

Kochana Mag jesteś jeszcze na takim etapie ciąży, że na razie nic nie będziesz czuć, bo ani mdłości nie ma ani jeszcze konkretnych ruchów maluszka. Ale to nie znaczy, że coś jest nie tak. Bądź cierpliwa, bo to jednak trzeba poczekać. Zobaczyć, jak maleństwo się rozkopie to po jakimś czasie mimo, że będziesz lubiła jak kopie będziesz miała serdecznie dość.
No i sama mówisz, burza hormonów buzuje, a to jest ok! :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry