reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Pytałam dlatego, że czasem po badaniu się troszkę krwawi. Ale mąż dobrze zrobił.

Muszę się wygadać... Przyjaciółka do mnie pisze, czy w sobotę zrobię racuchy to do mnie przyjdzie... Ja jej, że nie, bo po pierwsze już mówiłam, że albo mi się przypalają, albo nie dopiekają i nie będę przy nich stać... to ona że chociaż pyzy z orzechami...:angry: czy ona nie rozumie, że ja nie będę stać przy piecu bo jej się chce????:angry:

No widocznie nie rozumie... Musisz jej powiedzieć, że jesteś dwa tygodnie przed porodem, w każdej chwili możesz zacząć rodzić i nie możesz się przemęczać, bo Ci ciężko z brzuchem. Jeśli była w ciąży to zrozumie, jeśli nie była, to nie zrozumie, to jej powiedz, że jak będzie w ciąży 2 tygodnie przed porodem, to zrozumie Ciebie!

ATAN Anulko i Amelko, to było do naszych dwóch córeczek :D

Napisałam jej, a potem dodałam, zeby mnie nie denerwowała bo mi hormony szaleją, ale nie zrozumiała chyba... no cóż... zdarza się

a ja wlasnie sie dowiedzialam ze czeka mnie przeprowadzka w koncu na wieksze mieszkanko tylko masakra bo na nasze ma sie wprowadzic mama wlascicielki i na czas naszego wyjazdu do polski ma sie tutaj zadomowic z naszymi rzeczami :zawstydzona/y:to mi sie bardzo nie podoba zeby ktos lazil mi po domku gdzie sa moje rzeczy

no wlasnie i czekam na mojego az mi wyjasni bo cos powiedzial i nie mial zaduzo czasu na wyjasnianie:zawstydzona/y: ehh jakos mnie przeraza zeby jakas baba lazila mi po mieszkaniu i korzystala z naszych garow lozka czy czego kolwiek:-(ja tu troszke musze poprostestowac ze dopoki sie nie wyprowadzimy nie ma szans zeby ona tutaj byla:confused2:

reklama
Hejko:)
LOVECZKO images.jpg i ATANKUZobacz załącznik 412626
Życzę Wam spokoju w sercu
Radości ducha
Słodyczy naturalnej na co dzień
Spełnienia tych pragnień które wydają się nieosiągalne
i oczywiście spokojnego zdrowego rozwiązania

Kwiatuszku śliczna ta kicia i jaka malutka;-) Mój waży 12 kg:-)
Aelku ja mam podobnie z ubrankami,dużo małych a później...zapowiedziałam rodzinie że jak chcą coś kupować to większe i zobaczymy:-) Ciesz się że Ci syn rośnie !
Mnie trochę to wywoływanie właśnie przeraża .

Ael...ja CI ukradnę tą gadułę!!!!!:-D

Ale mi narobiłyście smaka na racuchy!!! Tak nie wolno VETO!:-D:-D:-D:-D

Do góry