reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

gocha trzymam kciuki by wszystko sie wyjasniło i bylo dobrze &&&&&& i ~~~~~~~~~~

milia no kochanie tylko w szkole rodzenia bylam i siedzialam i gadalam z kobietami i w drodze powrotnej kupiłam se w cukierni rurke z kremem :-D
maz zrobił obiadek dostalam do łozka i w tym lozku sie krece juz od 16.20 i szukam pozycji ;-) jedynie co to ruszyłam tylek do wc i do zdjec bo 30 tydzien ;-)

i co chceta zdjecia ??

Ostatnia edycja:
reklama
Gocha jeju współczuje... ale trzeba być dobrej myśli! Wiele kobiet nawet ze zdiagnozowaną niepłodnością, bez jajnika itp zachodzą w zdrowa ciążę! Musisz być teraz silna i wierzyć ze się uda! Ja trzymam kciuki i bardzo ci kibicuję!! :tak:

Aja właśnie mężowi zrobiłam scenę... Byłam głodna, poprosiłam go o parówki i herbatę... powiedział ze już idzie i zapomniał... wpadłam w jakiś rozpaczliwy płacz... :zawstydzona/y:
Boze jakie to straszne być aż tak od kogoś zależną... niby chcialam do domu wrócić... ale z drugiej strony w szpitalu zawsze wszytko miałam pod nos, nie musiałam prosić, wszytko było dopilnowane... a teraz te proszenie o każdą łaskę mnie wykończy... Aj a jeszcze tym atakiem histerii małego zdenerwowałam... biedny maluszek on przeżywa te moje nastroje tak samo jak i ja... musze być spokojna dla niego a w głowie wszytko się kłębi... normalnie do stycznia to mnie w psychiatryku zamknął...

Dzięki dziewczyny dajecie mi takie wsparcie że nawet sobie tego nie wyobrażacie ! Będę walczyć o dzidziusia bo to moje największe marzenie ! Mam nadzieję że mój organizm będzie ze mną współpracował ! :)
Sil trzymam kciuki za Ciebie i spokojnego porodu życzę ! :*
Fifka odpoczywaj i może już nie chodź do tego dentysty ! :)
Milia ja również mocno trzymam kciuki za Ciebie !

Fifka ja czytam Twoje posty jakbyś czytała mi w myślach!! Ja też stwierdziłam, że wolałabym leżeć w szpitalu! Wiem, wiem, że nie wiem jaka to jest katorga ale przynajmniej tak jak piszesz miałabym wszystko pod nos, nie wkurzałabym się, że jest brudno i tym podobne! A teraz zaangażowałam męża w prasownie reszty pieluch bo mi udało się wyprasować 3 :baffled: jestem przerażona tym weekendem, który muszę spędzić w szkole :-(

30 tydzien i 10 kg na plusie ;-)Zobacz załącznik 414470Zobacz załącznik 414469Zobacz załącznik 414471Zobacz załącznik 414472Zobacz załącznik 414473Zobacz załącznik 414474Zobacz załącznik 414475

specjalnie dla madziulek, pyscka, mili ,miq ,goocha, agi, oolci, pok, asiol, truskawci, she hery ktorej dawno nie było ;-) prosto z brzuszka tłusciutkie fliudki od Amelki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

​Dla reszty staraczek tez partia ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;-)

Ooollcciiaaa staramy się już jakieś 6 miesięcy także , czy to długo dla mnie to długo. Tyle, że to Nasze staranie rozpoczeliśmy na całkowitym luzie, z podejściem jak mam być w ciąży to będę, bez liczenia dni płodnych, testów owulacyjnych,mierzenia temperatury itp. Ale od tego cyklu, który z tego co czuję lada moment się rozpoczntie @, chcę zacząć stosować testy owulacyjne i byc może nawet mierzyć temperetaure

reklama
Aga a czego tu sie bać :-D ja go uwielbiam! Toż on nie ma żadnego jadu... ba on nawet zębów nie ma! I tak bardzo lubi siedzieć na rękach, bo ręce są ciepłe i on się na nich wygrzewa :tak:

Miq to gekon orzęsiony. Jedna z najprostszych w hodowli Bo nie wymagają specjalnego dogrzewania.

Zobacz załącznik 414436

ale fajoski marzył mi sie kiedyś kameleon a to podobne stworzonko

Do góry