reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Cześć,
ja dzisiaj nie w humorze jestem :-(
Test ciążowy oczywiście wyszedł negatywny... A zaraz jadę na USG i strasznie się boję, że okaże się że coś jest nie tak...

reklama
fifciu do lozka lezec :wściekła/y: i nie wstawac :-p
ja dzis troche w domu ogarnelam ale wiecej sie obijalam :-p i kolezanka mi pomogla troszke :sorry: i potem lezalam do gory brzuchem :tak: jutro tylko spakowac ubrania na wylot u spokuj :zawstydzona/y: na miesiac zegnam:-p szwecje

Aga &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
na test mogło byc zawczesnie

Aga nie za szybko na test?
wg wykresu do @ masz 6 dni, nie ma co szybciej robić testu
wiecie co dopóki siebie nie obserwowałam nie miałam pojęcia jak przechodzę owulację, tzn wcześniej były tabletki a teraz już wiem jak to jest, mam mdłości, tak samo jak w poprzednim cyklu, w tym samym czasie, jestem nerwowa,ból piersi i te jajniki...dobrze, że przechodzi już

Aga kochana niektorym w dniu @ nie wychodzi test i dopiero tydzien po terminie wychodza 2 kreski wiec puki @ niema jest nadzieja ktora ja mam za ciebie ;-)

Tylko mam nadzieję, że na USG wszystko w porządku wyjdzie. Bo wmawiam sobie do głowy jakieś głupoty... Co za dzień :(

Aga trzymam kciuki żeby było dobrze :tak:

A ja leże... i to na płasko... męża tylko ganiam :-D

A mój Pascal zrzucił swoją pierwszą wylinkę
P1060849.jpg
Jeju on jest tak brzydki ze az śliczny :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry