reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Iwasku! Jak pięknie zakończyłaś wierszyk.. Też mam łzy w oczach a spędziłam z wami tylko pół roku..

Niesamowite jest się tak zżyć z kimś, kogo się w życiu na oczy nie widziało:) Buziaki moje wy:*

reklama
Lamiav a wiec ja tak jak ty z damskimi ja mam z meskimi, kazde imie mi sie z kims kolajrzy i mojemu mezowi tez... jesli mamy jakiegos kolege o tym imiemiu i wyobrazamy sobie nasze dziecko o takim imieniu to sikamy ze smiechu i mówimy ze nie pasuje...
u nas własnie meskiego nie mozemy wybrac:(:(:(:(:(

a wierszyk przepiekny:) szkoda ze ja sie do niego nie załapalam:) moze w przyszłym roku:):):) jest nadzieja:)

Cały rok przed Wami kobietki! Będzie co opisywać;-)
Kwiatuszku (miło że pytasz:*) my czujemy się całkiem dobrze. Maluszek mocno dokazuje więc chyba jeszcze się nie wybiera na tą stronę brzusia:)
W sumie zostało 4 dni tego roku i będę juz spokojnie czekała na naszego synunia.
Karla my właśnie z tego względy wybralismy imie które z nikim nam sienie kojarzy i obojgu nam od razu się podobało. Od początku miał być Igorek i tak zostanie:-)

Martoocha za to mocno będe ściskała kciuki! Im dłuższe oczekiwanie tym większa radość gdy się wreszcie zobaczy magiczne dwie kreseczki.

reklama
Do góry