• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Lamiav a wiec ja tak jak ty z damskimi ja mam z meskimi, kazde imie mi sie z kims kolajrzy i mojemu mezowi tez... jesli mamy jakiegos kolege o tym imiemiu i wyobrazamy sobie nasze dziecko o takim imieniu to sikamy ze smiechu i mówimy ze nie pasuje...
u nas własnie meskiego nie mozemy wybrac:(:(:(:(:(

a wierszyk przepiekny:) szkoda ze ja sie do niego nie załapalam:) moze w przyszłym roku:):):) jest nadzieja:)

Cały rok przed Wami kobietki! Będzie co opisywać;-)
Kwiatuszku (miło że pytasz:*) my czujemy się całkiem dobrze. Maluszek mocno dokazuje więc chyba jeszcze się nie wybiera na tą stronę brzusia:)
W sumie zostało 4 dni tego roku i będę juz spokojnie czekała na naszego synunia.
Karla my właśnie z tego względy wybralismy imie które z nikim nam sienie kojarzy i obojgu nam od razu się podobało. Od początku miał być Igorek i tak zostanie:-)

Martoocha za to mocno będe ściskała kciuki! Im dłuższe oczekiwanie tym większa radość gdy się wreszcie zobaczy magiczne dwie kreseczki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry