reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Aaa no mi się na szczęście udało tego uniknąć. Wiecie co raz, ze ta kasa ( niby nie dużo, no ale bez przesady, aż tak szczodra nie jestem:-D) dwa, wejdzie mi na piętro razem z ministranatmi, posiedzi 5 minut, a ja potem będe o wiele dłuuużej prać dywaniki na schodach:wściekła/y::-D A na dole są tylko kafelki i panele, to mniej nabrudzą:-D

reklama
jeszcze raz DZIĘKUJĘ za życzonka :*

nic mi się dziś nie chce :-( miałam się wziąć za obiad, a tu teściowa dzwoni abyśmy dziś do niej przyszli ...i tak mnie ominie dziś gotowanie :-p

Fasolka to tak zawsze jest... ja tez nie cierpię takich dwulicowych ludzi :dry:

Danao bo muszę do szkoły napisać na zaliczenie konspekt zajęć dramowych dla klasy II z Kubusia Puchatka... :/:/:/ no i babka podała tą książkę bo tam są konkretne scenariusze dla danych lektur i mamy na tym się oprzeć!! Muszę jej to wysłać na maila do 22 stycznia a chciałam to zrobić przed porodem żeby potem mieć spokój.

Aaaha takie buty. Kurcze a nie ma na necie gotowych konspektów? Ja czasem cos znalazłam chociazby tylko do zwykłych literackich. Więc może będzie coś ciekawego, z czego by się dało zaczerpnąć pomysł?

Są, nawet kilka już sobie zapisałam! No ale chciałam najpierw zobaczyć jak to w tej książce wygląda, żeby wiedzieć jak mniej więcej to przekształcić, żeby tej kobiecie pasowało... :dry:

IWASKU jakbyś widziała jak ja głupieje... cały czas sobie myślę, że za tydzień o tej porze może będę się już męczyć albo będę jeszcze czekać na męczarnie :-p ale chodzę co chwilę oglądam ubranka poukładane w szufladach... planuję, że po nowym roku ubiorę już pościel i przygotuję wszystko na tip top! Nawet wyjęłam kilka sztuk pampersów, które potem mam zamiar włożyć do takiego koszyczka, przygotowanego specjalnie do tego na komodzie :-p
A najgorsze jest to, że znów nas wczoraj z mężem ogarnęła niepewność co do imienia :-D

Ostatnia edycja:
Ma-g widzę że wiele par boryka się z tym samym czyli z imieniem. My na szczęście od poczatku mamy ustalone i bez chęci zmian. Ja patrzę na łóżeczko i wczoraj mówię do swojego szczęścia" wiesz że najpóźniej za tydzien będzie tu już spał nasz synek?"
Jakieś to takie nierealne:-)

reklama
Do góry