• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
No dziewczyny trzymam mocno kciuki&&&& wierzę ze się udało;) mnie w ciąży w dniu spodziewanej @ też druga kreska pojawiła się tak mniej więcej po 20 minutach, a dwa dni później były już dwie grubaśne...czego i Wam życzę;)
Czekamy na wieści:-D

Aż mi ciśnienie podskoczyło. Czekam z niecierpliwością, ale żeby było jasne, beta wcale nie daje 100% pewności że nie ma ciąży. U mnie wynik z krwi w dniu @ wyraźnie wskazywał że nie jestem w ciąży, po 5 dniach (w poranek ślubny) test domowy też nic nie wykazał ale pewnie beta już by się podniosła, dopiero tydzień po ślubie na Mauritiusie pokazały się dwie piękne kreski). Ja nawet sobie nie robiłam nadziei że się uda tak szybko, opóźnienie zwalałam na stres związany z weselem i podróżami.
Jak tak podczytuję inne dziewczyny to betę najlepiej powtórzyć po kilku dniach jak @ nie przyjdzie bo wtedy będzie widać różnicę pomiędzy dwoma wynikami. Także @@@@ a kysz, a Wy cierpliwie czekajcie (wiem że to trudne) ale stres tylko blokuje, nie wiem jak to działa, ale jak mniej na coś liczę to większa szansa że się spełni.

No własnie pani w lab tez mi powiedziała, że ten wynik to tak ni w pi ni w drzwi, że się tak wyraże.
No cóż zobaczymy czy przyjdzie @. Tempka na razie w dół, wczoraj było 37, przedwczoraj również a dziś 36,96. No nic zobaczymy jaka będzie jutro.
Galwaygirl mimo wszystko powiało optymizmem;-)

reklama
Kruszka bardzo trzymam kciuku za Ciebie, powtórz może betę w piątek albo poniedziałek dla pewności? Oby @ nie przyszła.
U mnie już nie tak fajnie, beta zero przecinek cośtam, nie pamiętam dokładnie. Natomiast robiłam odrazu takie podstawowe badanie na tarczycę i mam w górnej granicy, Pani od badania powiedziała mi że mam się udać do endokrynologa.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry