Ja również witam po świętach, czytałam Was późnymi wieczorami ale byłam zbyt zmęczona by coś naskrobać. W sumie to czekałam na koniec świąt by móc już na nowo zagnieździć się w łóżeczku i przestać tyle jeść. My mamy tu 24.12 Polską Wigilię a 25 szwagier, który jest Irlandczykiem piecze tradycyjne danie Bożonarodzeniowe - indyka, szynkę i farsz. Jako że mam brzuch i tak duży więc w tym roku nie przejmowałam się tym, że jak się przejem to będzie odstawał, bałam się tylko czy nie pęknie w szwach
Danutaski wierz mi, że ja zdaję sobie sprawę jaki mam skarb obok siebie i codziennie dziękuję Bogu że postawił nas na naszej drodze, a dokładniej że Mąż zagadał do mnie na czacie i że jesteśmy dzięki temu razem. Każdej życzę mieć takiego cudownego Męża :-)
Kochająca Mama myślę, że pomiar może być zrobiony za wcześnie. To zależy od organizmu kobiety, ale u mnie nie wykazała ciąży ani beta w dniu spodziewanej @ ani 6 dni później test domowy, dopiero jak wszystkie emocje związane ze ślubem opadły i osiedliśmy w podróży poślubnej, w sumie 12 dni po @ zrobiłam sobie test i pokazały się kochane 2 kreski. Tylko ja nie miałam ciśnienia, że musi to być w "tym cyklu" bo po pierwsze 6 lotów samolotem w ciągu miesiąca, po drugie przy pierwszym Aniołku zajęło nam to 5 miesięcy więc w najśmielszych oczekiwaniach nie myślałam o 2 kreskach, po 3 okres często mi się spóźniał, a to że aż 12 dni, to zwalałam na stres przedślubny i zmianę otoczenia. Podobno jak test nie wykazuje to warto zrobić sobie betę i nawet jak wyjdzie negatywna to po kilku dniach powtórzyć, bo wtedy widać czy rośnie. Trzymam &&& by @ nie przyszła.
Lopop przykro mi, że do Ciebie jednak @ przyszła i to tak w święta. Miałam nadzieję na zupełnie inne wiadomości.
Kruszka no właśnie, Danutaski słusznie zauważyła, przejrzałam wpisy i nigdzie nie widać info o @ a 15 było że nawet gin kazała Ci nie tracić nadziei. Daj znać Kochana czy są jeszcze jakieś nadzieje na ten roczek.
Ewelka jak Twoje samopoczucie? Pochwaliłaś się już rodzince o cudownych wiadomościach czy na razie czekach do 12tc?