• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dziś mija 21 dzień od zabiegu...
Wiecie co czuję? Pustkę...nie pesymizm, nie panikę tylko pustkę....taką pustkę nie do opisania....
Każdy dzień jest inny. A dziś znów pustka.
Dziś nie myślę o kolejnym staraniu, nie myślę kiedy ma przyjść @, nie myślę o plamieniach i innych dolegliwościach ciała...dziś mnie dopadła pustka...
Co Wy czujecie Dziewczyny?

reklama
bidulka :-(.
U mnie minęło już prawie 60 dni..
A lepiej zaczęłam sie czuć pod koniec drugiego miesiąca (od ok. 40 dnia). Mam nadzieję,że u Ciebie już niedługo zacznie sie poprawiać samopoczucie.
Ja na początku czułam 'zaprzeczenie'- wydawało mi się że lekarze się mylą i ciągle jestem w ciąży.. potem wielki smutek, a potem jak już przyszła 'akceptacja' to zaczęło być lepiej i łatwiej.
Ale co jakiś czas łapie mnie taki ogromny smutek i tęsknota i pustka (wczoraj np przed snem tak miałam). Oglądałam program TLC o ciążach i porodach i tak mnie wzięło,że musiałam proszek nasenny wziąć..No ale takie coś zdarza się raz na parę dni.

Ani@k ja jestem już 9 miesięcy po poronieniu. Nie pociesze Cię, bo się da. Ja źle reaguję na rozmowy o pieluchach, o tym która ile razy wstaje w nocy do dziecka itp. Na dodatek moja bratowa dzień po świętach urodziła synka, to ich trzecie dziecko. Może następna ciąża da ukojenie....... Wciaż czekam na ten szczęśliwy dzień. Czego i Tobie życzę.
Dziś 16d.c. Trzeci cykl z CLO, niestety miałam chorobę żołądkową (jakiś wirus) i prawdopodobnie tabsy nie zadziałay, bo się mogły nie przyjąć. Cykl stracony, jestem załamana. Mam doła i pęknie dziś butelka wina....

witajcie dziewczyny
dwa tygodnie temu poroniłam ciążę około 6/7 tygodniową sama sie oczyściłam , dziś zrobiłam test owulacyjny dosłownie 15min temu i mam dwie kreski , czy to oznacza że owulacja nadchodzi? czy to jeszcze jakieś pozostałości po poronieniu? nie ukrywam, że chcę zajść w ciążę ale nie chcę się nakręcać, czuje czasem kucie w jajnikach ale też cały dzień mnie mdli nie wiem czemu ....

mgielka2008, To można powiedzieć że masz identyczną sytuację jak u mnie poronienie w 7 tyg ciąży i samoistne oczyszczanie.
Ok. 14 dc test owu pokazał mi dwie kreski więc owulacja raczej wystąpiła.
No i w 29 dc zrobiłam test ciążowy i dwie kreski , choć jedna bledsza.
Tak więc nadzieja jest, w pon. idę do lekarza , zobaczymy.
Trzymam kciuki ! :-)

Dziękuję dziewczyny ze jesteście!!!!

Mgiełka
ja we wtorek byłam u gina na wizycie kontrolnej po zabiegu(19 dzień). Podczas usg wypatrzył pęcherzyk coby symbolizowało stan owulacyjny, także wszystko możliwe ze masz owulację:tak:
Kochająca_mama kiedy robiłaś test? Świętujemy w poniedziałek czy już dziś??? Jejku wątek nam się rozrastać w końcu zaczyna!!!!:-):rofl2:

Dziękuję dziewczyny ze jesteście!!!!

Mgiełka
ja we wtorek byłam u gina na wizycie kontrolnej po zabiegu(19 dzień). Podczas usg wypatrzył pęcherzyk coby symbolizowało stan owulacyjny, także wszystko możliwe ze masz owulację:tak:
Kochająca_mama kiedy robiłaś test? Świętujemy w poniedziałek czy już dziś??? Jejku wątek nam się rozrastać w końcu zaczyna!!!!:-):rofl2:

Ani@k to powodzenia i dużo przytulanek z M życzę:)

reklama
Ja zrobiłam test w sobotę więc w sumie w 30 dniu cyklu, pokazał mi dwie kreski, miałam powtórzyć ale wciąż odkładam tę decyzję. Bety nie mogłam w tym tyg. zrobić bo nieczynne laboratorium a w pon. idę do lekarza by mi przepisał Duphaston albo zadecydował co dalej...
Brzuch mnie pobolewa, krzyż, i cholernie sutki, nie mogę spać...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry