reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania po straconej ciąży

annte - termin niechcianej @ 31 marzec 2014
maqa - termin niechcianej @ 14 kwiecień 2014

Moniska82 -termin niechcianej @ 15 kwiecień 2014
Joaro - termin niechcianej @ 21 kwiecień 2014
Pietrucha - termin niechcianej @ 21 kwiecień 2014
Naala - termin niechcianej @ 05 maja 2014
Neta - termin niechcianej @ 12 maja 2014
ewikewik - termin niechcianej @ 12 maj 2014

POCZEKALNIA:
Sysiq - kwiecień 2014
Agaawa - kwiecień/ maj
Milczasia - czerwiec
Lisica - czerwiec/lipiec
Rurka czerwiec/lipiec
ania-lipiec/sierpień

a co tam.....niech już tez widnieję na liście:-)

reklama
Karaiwina - na telefonie nie widac brzuszka, a na pewno ladny :) jutro zobacze jak wlacze kompa.

Ameritum - moja tesciowa jak poszla do apteki to nie wiedzieli co to za lek, ale zamowili jeszcze w tym samym dniu i dzisiaj juz mam, choc wyprobuje pewnie jutro.
Na pewno apteki DOZ je maja, albo postaraja sie zorganizowac dla Ciebie, bo na ich stronie internetowej jest ten lek dostepny.

Trzymajcie prosze jutro kciuki za nas. Dam znac jak poszlo.
Uciekam juz spac bo jutro wczesnie mamy pobudke a juz tak pozno. Padam po tych dzisiejszych porzadkach. Dobrze ze zdrzemnelam sie chwilke z Mikolajem po poludniu.

Buziole :*:*:*

hej dziewczeta, sorki, ze tak sie wtryniam, ale...

Elka ty wiesz, ze ja zaciskam kciuki!! :happy2: trzymaj sie tam babolu jeden i niech Fasol rosnie duzy i zdrowy! zawsze lepiej skontrolowac 2 razy wiecej :tak:

Malgonia hip hip hurrra!!!! wreszcie sie doczekalam! zaciskaj nogi i rob co lekarze kaza :tak: gratuluje kochana i trzymam kciukasy:tak:(te u nog, bo u rak trzymam za Elke:-p)

Elka Kochana moja! Trzymam kciuki, żeby Ci wszystkie badania wyszły super dobrze. &&&&&

karaiwina piekny brzuszek. Ech i ach i och....!

ania, juz niedługo i Ty do staraczek dołączasz. Suuuuper! Teraz sie uda napewno, zobaczysz. Odstępuje Ci jednego bociana! A to szczęśliwe ptaszydlo!

A drugiego ego bociana dla Ewika! Hehe....

Dziewczyny, musze tylko coś sprostować. Klinika do której chodze nie jest państwowa. Jest jak najbardziej w 100% prywatna. Tylko tyle, ze ma podpisana umowę z ministerstwem zdrowia na refundacje. I te pacjentki, które sie zapisały na refundacje, to maja niektóre rzeczy za darmo, ale klinika ma za to duża pulę pieniędzy z Ministerstwa. Wiec to w żadnym wypadku nie jest za darmo. Poza tym i tak sie tam płaci - za niektóre badania, za USG, za wszystkie leki! Dlatego chyba tak mnie zaszokowało podejście kliniki do pacjenta.

kochane moje, my po południu jedziemy do mamy mojej na święta, musze sie spakować i heja..... Wiec chciałam Wam od siebie złożyć najserdeczniejsze życzenia, zdrowych, pogodnych i rodzinnych Swiat, odpoczynku, dużo radości i aby po świętach Nam wszystkim bociany przylecialy!!!

Carollinko czekam z niecierpliwością na wieści. Na 12.45 do pracy więc dopiero o 15.30 na przerwie podczytam. &&&&&&&&&&&& jak najbardziej zaciśnięte
Karaiwna piękny domek :)
Ameritum u mnie był dokładnie 13 tydz jak prenatalne robiła. Dzidziuś już spory był ale wszystko pięknie pomierzone i za późno wcale nie było..
Elka ale coś się dzieje czy tylko tak profilaktyczne Cię wysłali do tego szpitala? Trzymaj się dzielnie z nogami w górze,, na nietoperza :)
Aniu a jak u Was w Hollandi? Będzie gdzie jaja poświęcić? Bo u nas jest PL ksiądz i jutro 11-13 święcą pokarm w jednym kościele. A tak to tylko pełno jajek czekoladowych w sklepach. Pięknie że już na listę wskoczyłać no ale zanim moje maleństwo wyskoczy ma Cię już na niej nie być!!!
Ewikewik a robią monitoring cyklu? Łatwiej by było wiedzieć kiedy jajeczko już duże i może wtedy będzie łatwiej wcelować. Ja się na tym nie znam bo dopiero rok temu od koleżanki się dowiedziałam że tak zaszła w ciążę. Ja też zazdroszczę tym co szybko zachodzą. Moja koleżanka mówiła że dzieci absolutnie nie że nie chce rezygnować z życia na koszt dziecka a potem po kilku latach powiedziała że od stycznia chyba zaczną starania i już w lutym w ciąży byla. Po 1,5 roku gadałyśmy o drugim mówi że nie wiedzą sami, że raczej nie a miesiąc później przedyskutowali że w sumie smutno będzie jednemu i że zaczną się starać i miesiąc później była w ciąży i za 2 tygodnie rodzi. Nie powiem że lekkie ciąże miała no ale z zachodzeniem to tylko każdej tak życzyć tutaj!!! Wychodź z tego dołka bo jak nie to wsiądę w samolot i się pofatyguję by Cię z niego własnonożnie wykopać!!! Buziaki
Agawa maj już tuż tuż, pij leki witaminy, zdrowe odżywianie. Zimowe dzieciaki są wspaniałe.
Madziorek jak mdłości? Minęły? Zaraz 14 tydzień zaczynasz a ja jutro już 15. Jakoś szybko leci.
A u mnie w pracy numer. Zmieniłam linię na której pracowałam i powiedzmy że jedna laska się na mnie uwzięła. Wszyscy mnie uspokajali że to zołza i po prostu musi mieć ofiarę a że ja nowa u nich na linii to padło na mnie (mimo że ja od niej 3x dłużej tam pracuję). Z miesiąc się męczyłam, już nawet w jej stronę nie patrzyłam bo sucz do mnie "what!!!" no i pewnego dnia zaskoczyłam ją będąc wyjątkowo miła jej się głupio zrobiło przeprosiłyśmy się i powiedziała że zaczynamy od nowa. Zeszła ze mnie, mi się lżej oddycha, inni się śmieją że prawie przyjaciółki. No i przedwczoraj koleżanka z głupa że co ona taka ostatnio zmęczona że może przy nadziei że ostatnio to aż za bardzo te humory ma itp. No i wczoraj zaczęłam ją obserwować. Dziewczyny, ona jak nic w ciąży i to pewnie podobne terminy mamy... Ona ma już 3,5 i 1,5 córki. Nie dość że zołza od zawsze to jeszcze trafiłam na burzę hormonów...:angry::angry:

Hej dziewczeta. Weszlam tylko na chwile zeby podziekowac za wszystkie kciuki i powiedziec ze dzidziolek ma sie super :) brykal i ruszal raczkami i nozkami :) a i roznica miedzy terminem z usg, a terminem wg OM sie zmniejszyla i juz nie jest tydzien tylko 4dni:)
Termin - 8 listopad:)
Mdlosci tez juz niewielkie mam.
Mysle ze moge sie juz zaczac cieszyc ciaza:) i mimo ze nadal jestem pelna obaw to coraz mocniej wierze ze tym razem bedzie dobrze:)

Pozdrawiam i sle jak najbardziej pozytywne ciazowe fluidki. Lapcie kochane ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dziewczyny, z okazji nadchodzących Świąt Wielkiej Nocy, składam Wam najserdeczniejsze życzenia, aby te święta dla każdej z Was przyniosły Nowe Życie lub Nową Nadzieję. Głowa do góry i nie poddawać się! :D

carollina, już sobie dziś zakupiłam Ewa/qu, w innym mieście przejazdem, bo u nas tylko zdziwko w aptece jest, "co to jest" niby miasto a wiocha butami wyłazi...

Ania, dopóki nie zjem porządnego obiadu, to u mnie ciąży nie widać ;p

galwaygirl, widzisz, tak jak pisałam. Nie wiadomo komu wierzyć, recepcjonistkom czy lekarzom.

reklama
Do góry