reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
mika taki śliczny brzuchol to my wszystkie chętnie przejmiemy!!!!!!!!!!!!!! :-)
elka.... tak wiem, już się zaczęłam nakręcać, żeby się nie nakręcać... :-D

Mika Ty mi nie rycz, bo Leoś nie wie o co chodzi!!! Trzymaj tego brzucha jeszcze!!! Niech Młody rośnie!!! Tak szybko nie oddawaj!
Ale już się nie mogę doczekać aż zobczę zdjęcie słodkiego Leosia :))))))

Dziewczynki! Ja Was pozdrawiam mocno! Przy mojej Wiki to teraz nie mam chwili dla siebie - jak to lekarz mówi o niej "to piorun nie dziecko" :))))
Dziś się pierwszy raz razem kąpałyśmy - tak się Młoda śmiała i cieszyła, że jak nigdy o 20.30 już spała :))))

mika :* po prostu piękny :) bardzo chetnie przejmę...

małgonia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za środę

Aschlee &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za środę

pietrucha &&&&&&&&&&&&&&&&&&& za czwartek

rurka &&&&&&&&&&&&&&&&&&& za kolejny cykl - co bysmy obie zmieniły listy :)

Elka a Ty kiedy masz wizytę? i jak samopoczucie? dolegliwości?

ewik jak tam ta infekcja co Ci się ostatnio przyplątała? bierzesz jeszcze antybiotyk? mam nadzieje że lepiej...

A ja oddałam dwie probówki krwi bo przy okazji przebadam sobie tarczycę itp. i czekam na wyniki. I znów głoduję... bo przed tym cudnym usg mam nie jeść. A może mi na zdrowie wyjdzie :p

Dzięki Moniska, już lepiej ale dalej jakieś historie mnie męczą. W dodatku mam mega stres bo w nowej pracy jestem. W końcu zgodnej z wykształceniem. Ale ciężko jest, moja opiekunka nie potrafi szkolić, dużo czasu marnuje na prywatne rozmowy i przez to ja stoję w miejscu, ech...
Dziewczyny za wyniki i badania &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Miłego dnia!

Celta odezwali się z sądu?

Cześć!

Jestem. Ciesze sie z Wami. Mika piekny ten twój post.

Szkoda, ze mnie cuda omijają szerokim łukiem.

Ja jednak sie nie będę udzielać, bo na razie nie mogę sie pogodzić z faktem, ze u nas juz raczej koniec nadziei. Co prawda nie poddaje sie całkowicie, pewnie podejdziemy dalej w programie, na razie musze nauczyć sie z tym żyć i musze nie myślec. Planuje schudnąć 5 kg, zrobić botox :) planuje wakacje. I tyle.

Ewik a czym się zajmujesz? Jeśli moge spytac...

Ja się tylko pochwalę że mam wyniki z rana i nie mam monomukleozy :) Ufff... i w ogóle wszystkie w normie i morfologia i hormony (no jeszcze jednego wyniku nie ma...).
Dzięki dziewczyny ale jeszcze trzymajcie bo o 16ej to usg. Cały czas głoduję... już mam wrazenie że brzuch nie jest tak wielki jak zwykle :p

reklama
Dziewczynki ja tylko na sekundkę,doczytałam jedynie o agawce

agawa Kochana tak mi przykro :-( ściskam Cię mocno

mika Ty jeszcze trochę i rozładunek:) buziaki

Ja juz po wizycie,krew pobrana na kariotypi trombofilię jeszcze "trójca świeta" i toxo do zrobienia
muszą zostac dłużej w PL bo dokumenty mi sie skończyły:szok::szok:
ale będę miała więcej czasu na wszystko;-)

pozdrawiam Was Kochanę ,obiecuję wszystko doczytać

Do góry