reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania po straconej ciąży

Lux ale ja wlasnie uwazam ze mi nic nie smierdzi! A przynajmniej nie smierdzi bardziej albo inaczej niz przed ciaza, dlatego nie widze w tym nic dziwnego. Jakby odrzucilo mnie od zapachu jakiegos jedzenia to wtedy moglabym sie zastanawiac a mnie od niczego nie odrzuca tylko po prostu niektore rzeczy mi "bardzo mocno pachna":p

Ehhh tak naprawde to nie marze o tym, zeby spac z glowa przytulona do kibla ale zeby od czasu do czasu sobie rzygn*c to wtedy bym byla spokojniejsza ze hormony szaleja a tak? nic, zero, null....
aa to jaz le przeczytalam sorki, hehe, zobacz ja ogrom objawow mialam i jak sie skonczylo? wedlug nnie to nie jest wyznacznikiem ciazy

reklama
Lux, ja z kolei nie mialam zadnych, na poczatku wtedy bolaly mnie cycki i jak sie wszystkomzatrzymalo to przestaly.... teraz cycki mnie jakos bardzo nie bola ale troche je czuje. I to wszystko. No i nie mam @. Mysle tez, kiedy isc na 1 wizyte z usg, wtedy bylam w 6t3d i bylo widac serduszko a przy drugim usg dowiedzialam sie, ze ciaza zatrzymana pod koniec 6 tc:/ wiec chyba wole isc pozniej, kolo 8-9 tyg zeby sie mniej stresowac, bo nawet jak w 6 tc cos zobacze to bede schizowac czy wszystko jest ok. W tym przypadku niewiedza moze mnie chyba uratowac od szalenstwa;)

Lux, ja z kolei nie mialam zadnych, na poczatku wtedy bolaly mnie cycki i jak sie wszystkomzatrzymalo to przestaly.... teraz cycki mnie jakos bardzo nie bola ale troche je czuje. I to wszystko. No i nie mam @. Mysle tez, kiedy isc na 1 wizyte z usg, wtedy bylam w 6t3d i bylo widac serduszko a przy drugim usg dowiedzialam sie, ze ciaza zatrzymana pod koniec 6 tc:/ wiec chyba wole isc pozniej, kolo 8-9 tyg zeby sie mniej stresowac, bo nawet jak w 6 tc cos zobacze to bede schizowac czy wszystko jest ok. W tym przypadku niewiedza moze mnie chyba uratowac od szalenstwa;)
ja tez bylam na pierwszej wizycie w 6 tygodniu i 3 dniu :-) :) u mnie gdy sie ciaza zakonczyla to tez piersi przestaly bolec i cera sie zepsula
a Ty sie nie denerwuj, bo nerwy szkodza dziecku

cześć dziewczyny, nie testowałam :D @ jeszcze nie ma. Dziś moja sąsiadka urodziła maleństwo, byłam w pepco, nakupowałam te śliczne różowe rzeczy dla dziewczynki- bo ma córeczkę.

Nie wiem co robić, w ubieglym miesiacu miałam @ 1,5 tyg, po spodziewanym terminie, ale teraz testy owu robiłam i jak nie skłamał to terminowo dziś,ewentualnie jutro powinnam dostać @. Mam 5 testów tych z allegro co dołączyli do owulacyjnych... nie wiem czy teraz zatestować, czy rano czy w ogole jeszcze poczekac...

cześć dziewczyny, nie testowałam :D @ jeszcze nie ma. Dziś moja sąsiadka urodziła maleństwo, byłam w pepco, nakupowałam te śliczne różowe rzeczy dla dziewczynki- bo ma córeczkę.

Nie wiem co robić, w ubieglym miesiacu miałam @ 1,5 tyg, po spodziewanym terminie, ale teraz testy owu robiłam i jak nie skłamał to terminowo dziś,ewentualnie jutro powinnam dostać @. Mam 5 testów tych z allegro co dołączyli do owulacyjnych... nie wiem czy teraz zatestować, czy rano czy w ogole jeszcze poczekac...
a co Ci szkodzi zatestowac? bedziesz wiedziec na czym stoisz

Migduch około owulacyjna wynosiła 36,3 - 36,4 stopnia,w 27 dniu cyklu wyniosła 36,7, , w 30 spadła do 36,5 a wczoraj i dzis znowu 36,7

reklama
Do góry