reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Cześć dziewczyny.
Jestem wasza moderatorka, mentorka i podtrzymywaczka na duchu :)
Chciałam was zapoznać z nowinkami
po pierwsze pojawiła się funkcja dzięki której osoba wspomniana w poście zostanie o tym poinormowana. Wystarczy przed nikiem dać "nielubiana" przez nas @ o tak @nafoczka
Po drugie zachecam do uzupełnienia listy zakropkowanych brzuszków oraz listy szczęśliwych mam :)
O tutaj je znajdziecie
Link do: Ciąża po poronieniu
Jesli chcecie dołączyć to piszcie :)
Pozdrawiam :)

Moze lepiej jest nie myśleć, nie obserwować ja tez staram się tak robić [emoji5] nie zawsze to wychodzi. Chorwacja fajna sprawa i fajnie że wyszło to spontanicznie [emoji5] powodzenia w staraniach [emoji8]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Dokładnie czasem ciężko to wychodzi dlatego właśnie szukam sobie trochę zajęć ☺zobaczymy co z tego będzie ☺
Z mężem śmiejemy się ze jak się uda to będzie wiadomo kto pilnuje dzieci na wakacjach i nie drinkuje ☺ a jak będzie innaczej to ja drinkuje najwięcej ☺☺☺

Dokładnie czasem ciężko to wychodzi dlatego właśnie szukam sobie trochę zajęć [emoji5]zobaczymy co z tego będzie [emoji5]
Z mężem śmiejemy się ze jak się uda to będzie wiadomo kto pilnuje dzieci na wakacjach i nie drinkuje [emoji5] a jak będzie innaczej to ja drinkuje najwięcej [emoji5][emoji5][emoji5]
Najlepiej się czymś zająć chodź czasami nawet to nie pomaga [emoji4] ale myślę że trzeba przestać o tym intensywnie myśleć chodź w moim przypadku to trudne wyzwanie heh [emoji5]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie dziewczyny kolejny cykl starań rozpoczęty ☺ ale postanowiłam trochę odpuścić nie liczyć nie obserwować i niech będzie co ma być ☺ zarezerwowaliśmy ze znajomymi wakacje w Chorwacji w lipcu bez zastanowienia czy nie będę miała już brzuszka ,ale właśnie może tak i lepiej no i zapisalam sie na silownie ☺trzeba trochę wyluzować ☺☺☺

U mnie też kolejny cykl rozpoczęty
Ahhh kolejny znów
Niby przyjemna sprawa:-)
Ale przyjemniejsze były by dwie kreski:)

Lenka232323 w końcu los się do nas uśmiechnie :) Ja dziś włączam Dupka i czekam na rozwój sytuacji. Nie robię sobie zbytnich nadziei, ale chciałabym żeby w końcu los się uśmiechnął do mnie po tym wszystkim co się wydarzyło w moim życiu... A ostatnio nie było to nic dobrego.

Dziś mam kiepski dzień, właśnie byłabym w połowie 17tc., ostatnio już rzadko o tym myślę, bardzo się staram, ale przychodzi samo.

Lenka232323 w końcu los się do nas uśmiechnie :) Ja dziś włączam Dupka i czekam na rozwój sytuacji. Nie robię sobie zbytnich nadziei, ale chciałabym żeby w końcu los się uśmiechnął do mnie po tym wszystkim co się wydarzyło w moim życiu... A ostatnio nie było to nic dobrego.

Dziś mam kiepski dzień, właśnie byłabym w połowie 17tc., ostatnio już rzadko o tym myślę, bardzo się staram, ale przychodzi samo.

Doskonale cię rozumiem
Bo ja za 4 miesiące bu się cieszyła a tu nic
Nawet mi się nie udaje zajść
Trzymam kciuki za nas wszystkie

reklama
Do góry