reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po straconej ciąży

Ja bym mierzyła..zakłócona może jest, ale chociaż wiesz kiedy masz niższy poziom temperatur a kiedy wyższy..sama temperatura przecież nie jest aż tak ważna..

reklama
Testuję USG :-p.
To chyba najważniejsze USG, lekarz mówi że ciąża jest za młoda o jakiś tydzień i parę dni..więc jak nie będzie słychać serduszka ale będzie widać zarodek (ostatnio tylko pęcherzyk było widać) to już będzie BARDZO DOBRY znak i mamy BARDZO duże szanse na powodzenie.
Ja mu tłumaczyłam,że przyrost bety 40% i że wiem że to bardzo źle, ale on słuchać nie chciał..i mówił żebym analizy sobie do bytów schowała..
Nie powiem narobił mi nadziei, co nie zmienia faktu że wszystkiego dowiem się w poniedziałek.. czy są szanse czy nie

Martoos wciaz rozprawiasz "ciaza za mloda", powtarzam raz jeszcze Okruszek urosl 320% wiec jest dobrze, usg to potwierdzi i moze wtedy mi uwierzysz i lekarzowi. Mysl pozytywnie, a jak Ci sie nudzi to wpadnij do mnie juz ja Ci jakas lekka robote dla ciezarnej znajde :-D (bedziesz srubki podawala chlopakom przy montazu mebli ;-))
Co do analiz to w zupelnosci sie zgadzam z Twoim lekarzem... ciaza ciazy nie jest rowna u tej samej kobiety, a co dopiero w porownaniu wielu kobiet. Przypomnij sobie co pisalam wczesniej, nie masz pewnosci kiedy dokladnie wystapila owulka, dlugosci cykli masz rozne, wiec zadna tabelka Cie nieobejmuje, no i do tego ile bylo tych negatywnych testow zanim wyszedl pierwszy pozytywny?? Glowa do gory i pamietaj wiara czyni cuda, Ty masz swoj cud wiec teraz uwierz w niego :-)
tak, tak to oznacza koniec imprez kochana na dlugo :-D

Ostatnia edycja:
Sorki dziewczynki za tak przyjemne powitanie, ale ledwo co polozylam ta kawe i chcialam cos napisac, to on wzial i spadl i musialam na dodatek to wszystko posprzatac, bo mi oblal pokrowiec na kanapie, stolik i roztrzaskal sie na podlodze.....a taki byl ten kubek ulubiony!!

lopop zrobilam sobie juz nowa:happy:i ja teraz z premedytacja wypije:tak:

Moze mi spadl na szczescie???? Taaaaaak, na pewni i tego sie bede trzymac.

Kaso trzymam kciuki za dzisiaj &&&&&& i jak sie dowiesz cos to pisz koniecznie, mnie tez boli brzuch, jakby mnie tak ktos klul jakims szpikulcem:-(

Myszka jestes!! Ladna tempka!!!! zanosi sie, oj zanosi;-)a ja sie nie przecwigalam,bo nioslam tylko abazur do lampy (ten papierzany) co to wazy 3 gramy:-D

U mnie na razie cisza w eterze.....oby tak dalej, ale wyszedl mi nastepny objaw: problem z wyproznianiem:szok::sorry:

gatto zawsze coś :-p byle sprzątać
gatto a ty już na zwolnieniu jesteś czy wcale nie pracowałaś:eek::eek::eek::eek: sorki ale już nie pamiętam bo jakoś po twoim zaciążeniu mało zagladałam na bb

cześć dziewczynki :)

Martuśka Tobie to się naprawdę należy po tyłku, Myszka ma rację coby Ci go skopać i nasadzić kwiatków.

Gatto u mnie też od kliku dni ( w sumie od jakiś dwóch tygodni) problemy z wypróżnianiem ale na początku było wręcz przeciwnie.

co do berka to ja myślę, że Zapominajka złapała :) &&&&& i czekam na teścik.

a my byliśmy dzisiaj u endokrynologa. Pani doktor powiedziała że jest duża poprawa i oby tak dalej. Mam jeszcze przez 3 tygodnie brać leki a potem zrobić hormony i zajrzeć do niej. Ale nie kazała się martwić i dużo odpoczywać :) Na wadze bez zmian od ostatniej wizyty :)

reklama
gatto zawsze coś :-p byle sprzątać
gatto a ty już na zwolnieniu jesteś czy wcale nie pracowałaś:eek::eek::eek::eek: sorki ale już nie pamiętam bo jakoś po twoim zaciążeniu mało zagladałam na bb

po zaciazeniu lekarz dal mi zwolnienie i juz jestem na nim, wlasciwie z dnia na dzien. Wiedzialam, ze tak bedzie, wiec 2 dni wczesniej zawiadomilam moja szefowa, ze juz nie przyjde. I takim sposobem siedze sobie w domu:happy:Jedyna rzecz wkurwiajaca jest taka, ze mi placa tylko 80% (taka ustawa) wiec z mojego pol etatu to jest marnie, ale i tak lepiej niz pracowac:happy: teraz musze kombinowac jak kon pod gorke, zeby w godzinach pracy mnie nikt nie zobaczyl, bo nikomu nie mowilismy:zawstydzona/y:

Do góry