reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
no właśnie, gdzie Motyl?

ja wróciłam i padam......

a tak porównując te moje dwa cykle to one kompletnie różne są!!! Wy też tak macie że jeden od drugiego się różni? ja mam za małe porównanie...

cykle.jpg

Ostatnia edycja:
Gatto super wyniki!!!

Ja mam zmułę i przesłuchania w kibelku. Koszmar. Mam nadzieję, że mi przejdzie w najbliższych dniach bo jest mi fatalnie.

Nanulika- ja jeszcze się nie znam na wykresach więc nic nie podpowiem , fakt ,że cykle wyglądają różnie ten teraz wygląda tak ,że temka Ci wyraźnie idzie w górę , może jest nadzieja ja mocno trzymam za Was kciuki żeby ta tempka już nie spadła :tak:

Zapominajka - współczuję, mam nadzieję,że szybko minie....

kobietka - dzięki za kciuki, lecz co ma być to i tak będzie. Ja tak pytam, analizuję bo mnie ciekawi, badam dopiero drugi cykl a tu niezłe wyjadaczki w te klocki są więc może coś się jeszcze dowiem:D

Nanu teraz to tylko czekanie.. można się pokusić o test w 12 dfl.. od 1 wyższej temp. to taka 'loteria' oby się okazało ze u Ciebie temp. nie spadnie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Zapominajka oj się zaczęlo.. ile ja bym dała aby tak się czuć..:sorry:

Danutaski jestem pod wrazeniem Niny i brzuszka :****

reklama
Nanulika- ja badam pierwszy i to nie od początku dlatego nie bardzo wiem jeszcze co i jak ,ale z każdym kolejnym na pewno będzie lepiej , zobaczymy co u mnie będzie z tempką nawet jak nie będę w ciąży ewentualnej to i tak będę się mierzyć żeby poznać moje cykle ból owu miałam 15dc ,a śluz jeszcze dzień potem więc może wtedy przypadła owu, ale skok był niedawno bo miałam aż 37,2 wczoraj ,a dziś już tylko 36,4 zobaczymy jak dalej może to dziś była owu skoro spadek teraz nie wiem jak to jest z tym jak jest skok to jest owu czy jak jest spadek?

Do góry