reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Hej, witam sobotnio:)

Myszka gratuluję drugiego synusia. Tylko błagam nie nazywaj go Helmut;-)

Właściwie z niemieckich imion męskich to mi się tylko podoba imię Armin.
Ale Wy macie jeszcze masę czasu na wymyslenie imienia dla synka.

Ona to ma i co byłąs dzisiaj na usg czy idziesz w poniedziałek?

U mnie chyba nic z tego ,tempka idzie w dół i mam juz jakieś plamienie.Ale trudno sie mówi , przyłożę się w nastepnym cyklu bardziej i będzie ok:)

Ja tu siedzę i panikuję bo Mój wybył na jakieś szkolenie do Poznania a tu pogoda nieciekawa,boję się żeby się jakaś gołoledź nie zrobiła jak bedzie wracał.

A mnie sie Helmut podoba:-D:-D:-D:-DFuma szerokiej i bezpiecznej drogi dla mezusia:tak:ja bym jeszcze nie przesadzala o porazce w tym cyklu zobaczym jaka jutro bedzie tempka;-)A ja siedze i nie wiem czego sie czepic:wściekła/y:to herbatka to kanapeczka to kakao to kanapeczka i tak w kolko w koncu mi sie uleje:-Du mnie leje deszcz...

Dzień dobry a co tu taka posucha?? Laski gdzie jestescie???

Fifka no to Was zasypalo szok u nas dzisiaj śniegiem wali
Odezwe sie za chwilę bo mezus sniadanko zaserwowal :)
Fuma jak tam Twoja dzisiejsza tempka????

Ostatnia edycja:
Heja :)

Zastanawiam się jak wpisać tempkę z okazji tego,że przestawiliśmy zegarki? :)

Zawsze mierzę ok 6.45, a dzisiaj obudziłam się o 7.21 (czasu przestawionego:p) i miałam 36,63. Ile mam wpisać?

Ostatnia edycja:
Witam,
pilnie potrzebuję informacji, rok temu poroniłam w 7 tc, od tego czasu bezskutecznie staramy się o dzidziusia. Lekarz przepisał mi Clostilbegyt, brałam go od 3-go dnia cyklu przez 5 dni. Od 14 dnia odczuwam pobolewanie w podbrzuszu takie jak przed okresem, mija tydzień i ból nie ustępuję. Dziewczyny czy miałyście podobne stosując ten lek?? Czy powinnam się zgłosić z tym do lekarza??

Pozdrawiam serdecznie i proszę o odpowiedź.

agusiek_11 - nie pomogę Ci, nie znam się, żadnych tego rodzaju leków nie brałam....

co tam u Was kochane? ja napawam się właśnie resztka niedzieli..... dobrze,że ten tydzień ma tylko 3 dni pracy, w środę wieczorkiem jedziemy do moich rodziców...

zaraz biorę się za obiad, bo dziś śniadanie było w południe... Obiad na kolację więc:)

reklama
Agusiek niestety ja się nie wspomagałam. Może któraś z dziewczyn będzie ci w stanie pomóc.

Ja się właśnie opycham na wpół zamrożonymi malinami. Mam ochotę płakać ze szczęścia ;-)

Do góry