reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Starania po straconej ciąży

Myszko to jak bedzie?? Helmucik czy Angela???? :-D:-D:-D:-D
Uuuuu, jaka ladna choinka :)

U nas zwyczajowo sie ubiera choinke 8go grudnia to juz niedaleko! yuppi!!

Tetinka swinia ze mnie, nie przywitalam sie, kurcze musialam sie cofnac, bo przeoczylam twoj post:baffled: Kurcze, ogromnie ci wspolczuje, a tego dziada pijanego to bym chyba skopala:crazy: W kazdym razie witaj wsrod nas!

reklama
Kitus usg mamy 19-tego dzis tylko obserwacja ktg, czemu mnie brzusio pobolewa jak siedze i chodze za duzo... ale jak chodze to dziec wtedy szaleje, a znow jak siedze to byc moze te bolesci sa od jelit w zwiazku z worem... niedokonca wiadomo, bo ze strony ginka wsio ok :-) a to najwazniejsze.
Gin spojrzal na wypis z mojego nocnego spacerku i stwierdzil, ze szyjke mamy ladna, ale 19-tego jeszcze ja podejrzymy.

Aaaaaaaaaaa, widzisz Myszko juz sie gubie w tym wszystkim.
Ja ide 14go, i juz sie martwie co to bedzie. W sensie ciekawam czy to nieszczesne lozysko sie podnioslo, bo jak nie to bedzie chyba gadka o cesarce:eek:

My idziemy 19ego i się zastanawiam jak mały będzie ułożony. To będzie początek 35tc więc już pora żeby kierował się główką ku wyjściu. Ostatnio niby tak leżał ale ja mam wrażenie że on tam nadal fika koziołki. Czuć go dosłownie wszędzie więc nie potrafię określić położenia. Niby najwięcej ciosów zadaje pod przeponę i na żołądek to mam nadzieję, że się dobrze układa. Strasznie bym chciała rodzić sn. Jakby co uśmiechnę się do Danutaski żeby mi przypomniała jakimi ćwiczeniami zmusiła Ninkę do zmiany pozycji :-D

Myszko no w sumie to sie nie stresuje tylko bardziej ciekawa jestem:-p

Marta faktycznie Danutaski kombinowala niezle:-D

witam :)
[*] dla nowego Aniołka... Tatinka witaj
ja widzę że tu coraz więcej prątkujących :sorry: wracajcie do zdrowia dziewczyny...
&&&& za wszystkie wizyty w tym tygodniu... ciekawa jestem co tam wam w brzuchach rośnie :-)
my dziś byłyśmy na gimnastyce... pierwszy raz i było bardzo fajnie. okazało się że grupy są bardzo małe, zapisane były 3 panie dwie nie przyszły i byłam sama :rofl2: to się nawyginałam...
u nas śniegu też nie ma... za to w weekedn przyszły pomysły na resztę prezentów, a i kalendarze chyba są do odebrania na poczcie... jak to było... krok po kroczku najpiękniejsze w całym roczku idą święta... Przyjaciele Karpia- Karp 2011 - YouTube

reklama
Do góry