reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Izka meliska i uwazaj co mowisz, bo jak sie zakorkujesz jak my z Nanu to zatesknisz za tym sraniem;-) :-D nie boj zaby bedzie dobrze, ale jak juz chcesz niedowiarku to prosze &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

myszka z tym zakorkowaniem to u mnie też niewesoło :p chodze do wc duuuużo rzadziej niż wcześniej, ale mam straszne wzdęcia zwłaszcza wieczorami i w nocy i ulatuje samo powietrze haha

dzień dobry
Nanu - super ze się udało...
&&& za wszystkie wizyty dziś
ja muszę zacząć planować jakoś te wolne dni bo prawda jest taka, że mam wypoczywać a siedzę przy kompie zbyt duzo... co prawda w wygodnej półleżącej pozycji ale...

czy zdarza wam się że w nocy budzicie sie ze zdrętwiałymi rękoma? już mi się kilka razy zdarzyło - podwijam te ręce jak się da bo mi niewygodnie i budzę się w nocy a one zdrętwiałe...
miłego dnia!

hej dziewczynki

anila drętwienie rąk podobno normalne, mnie też się zdarzało
nanu gratuluję wucetowego sukcesu
izka trzymam kciuki

U mnie na szczęście jakoś się z kibelkiem unormowało i to mimo sporych dawek żelaza. Czasem się przytrafi mały korek ale jakoś ogarniam.
Dzisiaj mój mężaty w domku siedzi. Od rana chłopak posprzątał, pomalował futrynę i teraz poszedł na zakupy. Dałam listę a już dzwonił z cztery razy :-D niech się chłopak uczy. Jak wróci to ma pomyć podłogi a potem ucieka z domu bo przyjezdżają do mnie koleżanki z biura i stwierdził że wykorzysta okazję na zakupy prezentowe dla mnie. Dumny z siebie że pierwszy raz nie kupi prezentu na ostatnią chwilę :-)

przyjemnego piątku ślicznotki!

marta to mężuś dzielny:))))) super!

ja właśnei wróciłam z ostatnich prezentowych zakupów:)

Dla taty dokupiłam Tshirt (termos idzie - zamówiony kurierem)Zobacz załącznik 523268 , dla S też miał być Tshirt ale że zadzwonił akurat jak byłam w reserved 9pytał czy mnie nie podrzucić do domu, bo był w okolicy), to go zaciągnęłam do sklepu i w efekcie do zakupionego już wcześniej swetra dokupiłam mu spodnie sztruksowe:) dokupiłam też trochę kosmetyków w YR, a dla mojej siostry na urodziny (23 XII) do ręczników dwie książki Gombrowicza, a do gwiazdkowej pościeli dla niej książkę o PinkFloydach....

tak więc lista zakupowa zamknięta, wydane ok 700 zł w tym roku, czekam na resztę co idzie z allegro, pakuję i już!

dziewczyny godzina zero się zbliża, za 20 min jade bo mam 60 km do doktorka :) proszę o mocne kciuki!! :*

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

ja prezenty też już mam. Choć pewnie jeszcze Igorkowi coś dokupię :-D
Teraz tylko muszę znaleźć chwilę samotności i popakować :tak: tak, żeby chłopaki nie widziały.

reklama
Do góry