Juz nie prowadze notatnikaAle strasznie bym chciala juz znac plec Twojego malenstwa.
![]()
Może poznata jak jednak nie wytrzymam i sama będę chciała ją poznać.
Sabina Kaprycha ma rację z tym plamieniem.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Juz nie prowadze notatnikaAle strasznie bym chciala juz znac plec Twojego malenstwa.
![]()
lekarz robił mi dzisiaj usg i stwierdził ze to chormony a nie cioza bo nic niewidzi
miałam w poniedziałek krwawienie a teraz mam bardzie brozowe i skrzepy
pujde do innego lekarza bo niedaje mi spokoju co on mi za głupoty
ale miałam szybciej plamienia i poszłam do niego na kontrole bo sie niepokoiłam zrobił mi w poniedziałek usg i dostałam miesioczke do dzis bo jusz prawie niemam ale chciał zobaczyc czy wogle byłam w ciozy bo twierdził ze to czarno widzi i dlatego zrobił mi bete
poczaruj jeszcze troche ale teraz o pere super-zolniezykow;-)nie bedzie więcej złych wiadomosci na pewno!!
wyslij go jak najszybcie, nie ma co zwlekacZapisalam M na badanie nasienia dzisiaj na 17... Chyba dobrze, ze mu nie wygarnelam rano, jest szansa, ze nie bedzie sie opierac i ladnie odda co trzeba do pojemniczka, ktory zaniose do kliniki. Ufff... Zaraz do niego dzwonie mu powiedziec, trzymajcie kciuki...
chciala bym ale to chyba wynik lekkiego pijanstwa przeddzienbierz wszystko co masz.. a popo ladny wykresik wychodzi ze w 7dpo byla implementacja![]()
troszke wiary w M, jak by chcial cos zmajstrowac to zrobil by ci to pod samym nosem, pewnie to bedzie jakas pomarszczona SAAAAARA BABA :-)M powiedzial, ze chca mu domeldowac kogos do pokoju w pracy - okazalo sie, ze jakas babke!!!!!!!!!!!!! On wie, ze ja sie bardzo niekomfortowo bym z tym czula, ze mialby pokoj z jakas panienka, oni sami, we dwoje, z nia spedzalby wiecej czasu niz ze mna...... [/COLOR]