Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no tak zaczynam, ale na razie temp nisko

Ja nie mierze tylko poprostu korzystam...albo codziennie albo co drugi dzień,szczególnie jak jest mokro...Boże, laski ale się rozpisałyście. Nie dałam rady wszytskiego przejzeć. Coś tam było chyba o urodzinkach. Ja właśnie mam jutro. Stara już jestem
![]()

Boże, laski ale się rozpisałyście. Nie dałam rady wszytskiego przejzeć. Coś tam było chyba o urodzinkach. Ja właśnie mam jutro. Stara już jestem
![]()
widzisz mmm...wszystko uzależniasz od tempki!!! a to nie dobrze....spróbuj znaleźć troche w tym przyjemności bedzie łatwiej!! Lepiej przestań mierzyc te tempki i zacznij się bawić!!Ja nie mierze tylko poprostu korzystam...albo codziennie albo co drugi dzień,szczególnie jak jest mokro...
oj przujemność to ja w tym znajduję i to OGROMNĄwidzisz mmm...wszystko uzależniasz od tempki!!! a to nie dobrze....spróbuj znaleźć troche w tym przyjemności bedzie łatwiej!! Lepiej przestań mierzyc te tempki i zacznij się bawić!!Ja nie mierze tylko poprostu korzystam...albo codziennie albo co drugi dzień,szczególnie jak jest mokro...

stara??ciekawe?? ile masz???
Boże, laski ale się rozpisałyście. Nie dałam rady wszytskiego przejzeć. Coś tam było chyba o urodzinkach. Ja właśnie mam jutro. Stara już jestem
![]()
oj przujemność to ja w tym znajduję i to OGROMNĄ![]()
jagódka, codziennie ??? wowo!!!!!;-)