chup
mama 2007 :)
A do tych co pchaja wozki myslicie ze one sie nie starlay nie wyczekiwaly???? Poprostu odczekaly juz swoje![]()
Pocieszająca myśl:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A do tych co pchaja wozki myslicie ze one sie nie starlay nie wyczekiwaly???? Poprostu odczekaly juz swoje![]()
ha, jestem na liścieale fajnie...
mam nadzieję, że lista zielonych będzie się powolutku (albo i szybko!) zmieniała w listę czerwonych![]()

no są takie co się nie starały....u mnie w liceum była laska która urodziła 2 jedno dziecko w 2 klasie, drugie przed matura
a o reszcie dziewczyn ktore sie staraja i staraja nie, czemu bo w wiekszosci nic nie mowia
.
no są takie co się nie starały....u mnie w liceum była laska która urodziła 2 jedno dziecko w 2 klasie, drugie przed matura

Sama piszesz jedna taka dziewczyna;-) o tych co wpadly sie slyszy bo o nich sie mowia o reszcie dziewczyn ktore sie staraja i staraja nie, czemu bo w wiekszosci nic nie mowia
.
Zmierzam do tego ze i na nas przyjdzie kolej;-) widocznie fasolek jest mniej niz chetnych i tak sobie musimy poczekac
Marzi a mnie nie ma znowu na testujacych![]()