Marzi55
Chcę być Mamą 2011
jeden jajnik mam nieczynny, a hormony w porządku, ale chyba pójdę do innego lekarza
mmm, dziewczyny napisały już wszystko!!! trzeba myśleć pozytywnie!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jeden jajnik mam nieczynny, a hormony w porządku, ale chyba pójdę do innego lekarza
wiem że pogarsza i zmniiejsza nasze saanse, ale po prostu nie potrafię sie tak wyluzowacmmm...słuchaj sytuacja wygląda w tej chwili na beznadziejną..ty tak to widzisz...co ja bym tobie poradziła...po pierwsze musisz się uśmiechnąć i zluzować. Potem może faktycznie poszukaj lekarza innego niż miałaś do tej pory!Może warto w twojej sytuacji pójść również do lekarza który leczy niepłodność i się go poradzić w s prawie tego jedengo jajnika...ja bym najpierw wykorzystała wszystkie możliwości a potem się zamartwiała.
Podam ci przykład: moja koleżanka poroniła 3 razy,zrobiła wszystkie mozliwe badania,zjechała całą polskę.ja o niektórych badań wogóle nie słyszałam!!!!!ale pomimo to nie mogła utrzymać ciąży...i nikt nie wiedział dlaczego...myślała nawet o matce zastępczej i o adopcji.........w końcu po chyba 5 latach zaszła w ciążę,farmakologicznie ją utyrzymała i teraz cieszy się piękną dziewczynką!
Moim zdaniem musisz wyczerpać wszystkie mozliwości a potem się załamuj,co...?
Proszę uśmiechnij się...przestań o tym mysleć i nakręcać się....i nie oglądaj się dookoła siebie.....bo to pogarsza sprawę!
ze mnie po prostu taka wieczna pesymistka

kochane, tak wpadam raz, raz znikam...ale mam dzisiaj trochę roboty ;-)
uaktualniona lista:
TESTUJĄCE:
zielona.wampirzyca - 25 września
Lovely - 28 września
Martilla-28 września
agast22 - 28 września
scorpioniczkaa - 30 września
mellisa - 30 września
agniesiar - 3 października
biedroneczka1980 - 4 lub 5 października
Marzi55- 5 października
kusska - 6 października
jagódka1231- 9 paxdziernika
Hope33 - październik ???
ZAFASOLKOWANE:
Agapas
dorkaa
pati1159
mazia
krewetka
waniliowa
sandrahaha
OBECNE STARACZKI:
Martilla
agniesiar
mmm
Noukie
Marzi55
eijf
emilchen
qwas
mamutka32
kusska
jagódka1231
agast22
nanusia82
iwcia81
toska32
ewelina28
bakteria
malwinakcp
Marcelkowa mama
pewnie masz rację, dzięki za wsparcie, dobrze, ze na tym forum można się tak wygadaćmmm....ja też jestem pesymistką i spotkała mnie w życiu tragedia,teraz staram się żyć dniem teraźniejszym dniem,cieszyć się z tego co mam wokoło siebie,rodzice mąż...praca...biorę to co mam i staram się tym cieszyć.
Teraz kiedy masz spadek formy najważniejsze jest zrozumieć,że kiedyś przyjdzie lepszy dzień...nie wspominając o tym,że zostaniesz mamą,a wtedy bedziesz to wszystko wspominała z uśmiechem. Teraz się smucisz,proszę głowa do góry
pewnie masz rację, dzięki za wsparcie, dobrze, ze na tym forum można się tak wygadać
Mmm nie ma sie co zamartwiac dziewczyny dobrze radza i na Ciebie i kazda z nas predzej czy pozniej przyjdzie kolej:-)