jagodka1231
Fanka BB :)
Witam juz prawie weekendowo!!! Jeszcze 2 godzinki i do domu
Marzi,
wydaje mi sie ze za szybko lapiesz dola z powodu niepowodzen...Przeciez to u Ciebie dopiero 2-gi cykl (!) Nie nakrecaj sie i nie nastawiaj negatywnie bo popadanie ze skrajnosci w skrajnosc niczego nei przyspieszy....
Czytajac Twoja wypowiedz nic tylko sie zalamac bo ja mam juz 32 lata (!!!) i tez mam problem z zajsciem...Ogolnie nieby jest wsyzstko OK ale poki co to nic sie w tym temaci enei wydarza :-( Ale to nei powod do lamentowania. Zycie toczy sie dalej i trzeba przede wszystkim zyc w zgodzie ze soba .
Tak wiec glowa do gory - mysl o sobie pozytywnie, badz spontaniczna i ni eprzytulaj sie z mezem "bo dzis trzeba" tylko bo macie na siebie ochote![]()
Zobaczysz ze wtedy z pewnoscia spotka Was mila niespodzianka
Ja na przyklad dzis chyba wskocze w sexy bielizne - tak mi sie chce mimo ze wczoraj dopiero skonczyl mi sie @
Pozdrawiam i milego dnia dziewczynki!!!
P.S. jakas taka euforyczna dzis jestem - ale do cholery na ciazy swiat sie przeciez nei konczy - samo sledzenie tego typu forum tez moze dzialac na niektoore jako nakrecanie sie, a tym samym roznego rodzaju blokady, prawda? Tak wiec dziewczyny - gascie komputery, idzcie sie dotlenic, odpoczac i korzystac z zycia![]()
Witaj Tośka,chyba nie miałyśmy przyjemności....
Zgadzam się z tobą,szczególnie podoba mi się punkt P.S.!!! tez uważam,że nie należy się nakręcać....i uważam ze dziewczyny jeżeli nie mija rok starań czy dwa to za bardzo się nakręcamy!!!I te tempki,obserwacje śluzu ....btrrrr...
luz pełen luz!!!!i do roboty!
ale mam dzisiaj trochę roboty ;-)