Marzi55
Chcę być Mamą 2011
tyklo to czekanie tak się dłuży
mmm, a Ty zaraz staranka zaczynasz, nie?:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
tyklo to czekanie tak się dłuży
widzę Noukie, że mamy prawie rówieśników... coś pewnie koło tygodnia różnicy między naszymi szkrabami
I dobrze mówisz... na nas też przyjdzie kolej!
kurde no.... a kiedy testujesz Kochana...![]()

Moj koncowka maja choc mial byc czerwcowyA Twoje szczescie?
No razem z Toba 5 pazdziernika![]()

no tak zaczynam, ale na razie temp niskommm, a Ty zaraz staranka zaczynasz, nie?:-)
ja tez im nie zazdroszcze wpadki tylko tego, ze bez problemu im się udało, to trochę niesprawiedliwe, że takim dzieciakom bez problemy się udaje, a my sie staramy, bierzemy witaminy, mierzymy tempki, jesteśmy dojrzałe aby zostać matkami i w pełni świadome co znaczy macierzyństwo a nam się nie udaje
i teraz żałuję, że nie zdecydowaliśmy się na dzidzię wcześniej... może podeszłabym do tego spokojniej, bez takich schiz...
ja wcześniej po prostu nie byłam gotowa na dziecko, teraz jestem i się nam nie udajemmm, ja też żałuję... jesteśmy małżenśtwem 2 lata i kilka miesięcy, ale ze soba już 10!!!!i teraz żałuję, że nie zdecydowaliśmy się na dzidzię wcześniej... może podeszłabym do tego spokojniej, bez takich schiz...
![]()
Juuuuuuuużżżżżżżżżżżżż!!!! hhihihihi![]()
ja wcześniej po prostu nie byłam gotowa na dziecko, teraz jestem i się nam nie udaje

Dzieki dzieki dzieki:-)