Marzi55
Chcę być Mamą 2011
tyklo to czekanie tak się dłuży
mmm, a Ty zaraz staranka zaczynasz, nie?:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tyklo to czekanie tak się dłuży
widzę Noukie, że mamy prawie rówieśników... coś pewnie koło tygodnia różnicy między naszymi szkrabami
I dobrze mówisz... na nas też przyjdzie kolej!
kurde no.... a kiedy testujesz Kochana...![]()

Moj koncowka maja choc mial byc czerwcowyA Twoje szczescie?
No razem z Toba 5 pazdziernika![]()

no tak zaczynam, ale na razie temp niskommm, a Ty zaraz staranka zaczynasz, nie?:-)
ja tez im nie zazdroszcze wpadki tylko tego, ze bez problemu im się udało, to trochę niesprawiedliwe, że takim dzieciakom bez problemy się udaje, a my sie staramy, bierzemy witaminy, mierzymy tempki, jesteśmy dojrzałe aby zostać matkami i w pełni świadome co znaczy macierzyństwo a nam się nie udaje
i teraz żałuję, że nie zdecydowaliśmy się na dzidzię wcześniej... może podeszłabym do tego spokojniej, bez takich schiz...
ja wcześniej po prostu nie byłam gotowa na dziecko, teraz jestem i się nam nie udajemmm, ja też żałuję... jesteśmy małżenśtwem 2 lata i kilka miesięcy, ale ze soba już 10!!!!i teraz żałuję, że nie zdecydowaliśmy się na dzidzię wcześniej... może podeszłabym do tego spokojniej, bez takich schiz...
![]()
Juuuuuuuużżżżżżżżżżżżż!!!! hhihihihi![]()
ja wcześniej po prostu nie byłam gotowa na dziecko, teraz jestem i się nam nie udaje

Dzieki dzieki dzieki:-)