reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Agniesiar dzieki za odpowiedź, według mnie wszystko jest w granicach normy.
Czy uważasz że powinnam zrobić jeszcze jakieś dodatkowe badania!! Tylko takie lekarz mi przepisał.
Chciałam je wykonac nie tylko w związku z tym że staramy się o dzidzię, ale od 2 miesięcy pojawiły mi się wykwity na żuchwie, a to podobno ma związek z hormonami!!!

Robiłyście jeszcze jakies inne badania na hormony!!

hm, martilla, kochana, dzieki, że chociaż Ty się odezwałaś i odpowiedziałaś na mojego posta...czuje się lekko ignorowana na moim własnoręcznie założonym wątku...wiem, że czasu mi brak na pisanie, ale ostatnio kilka razy próbowałam się włączyć do romowy i olano mnie...po prostu super..HALO!!!!!!!!TO JA!!!!WAMPIRZYCA!!!!NIE POŻUCAJCIE MNIE!!!!!!!!!:-(:-(:-(

Agniesiar dzieki za odpowiedź, według mnie wszystko jest w granicach normy.
Czy uważasz że powinnam zrobić jeszcze jakieś dodatkowe badania!! Tylko takie lekarz mi przepisał.
Chciałam je wykonac nie tylko w związku z tym że staramy się o dzidzię, ale od 2 miesięcy pojawiły mi się wykwity na żuchwie, a to podobno ma związek z hormonami!!!

Robiłyście jeszcze jakies inne badania na hormony!!

no przy staraniu sie to jeszcze jest kilka ważnych:

w 2-4dc.
- FSH
- LH
- estadriol

Jeżeli są podejrzenia z hormonami tojeszcze trzeba by było zrobić hormony tarczycy:
TSH
FT3
FT4
i gdyby wyszło coś niepokojącego to jeszcze:
T4 i T3

Oczywiście jeżli myślicie o dziecku to konieczne jest jeszcze:
-morfologia
-ogólne badanie moczu
-toksoplazmoza
-cytomegalia

To jest tak podstawa staraczki!

hm, martilla, kochana, dzieki, że chociaż Ty się odezwałaś i odpowiedziałaś na mojego posta...czuje się lekko ignorowana na moim własnoręcznie założonym wątku...wiem, że czasu mi brak na pisanie, ale ostatnio kilka razy próbowałam się włączyć do romowy i olano mnie...po prostu super..HALO!!!!!!!!TO JA!!!!WAMPIRZYCA!!!!NIE POŻUCAJCIE MNIE!!!!!!!!!:-(:-(:-(

Oj nie zauważyłam, a co sie dzieje?:-(

Ja chętnie odpiszę, ale tyle sie tu dzieje, że nie zawsze coś sie zauważy!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry