reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Dziewczyny pomocy!

Nie wiem co narozrabiałam na ff ale wyznacza mi owu. chyba tylko na podstawie temperatur, jak to cofnąć!

Linie są niebieskie a nie czerwone:crazy:
a to zle ze wyznaczyl?wyznaczyl na podstawie temperatur bo rzeczewiscie te 3 ostatnie sa wyzsze,ale tez duze znaczenie maja informacje dotyczace sluzu.wiem ze ff to tez beirze pod uwage

reklama
piszecie w takim tempie, że nie mam szans, chyba w ogóle zrezygnuję, bo takie czytanie jednej, dwóch stron z doskoku jest bez sensu, w ogóle nie wiem co się dzieje.

Zielona gdzieś mi mignęło ze masz plamienia 4-7 dni przed @, jeśli tak to coś musi być nie halo, to nie jest normalne.
No niestety tak juz jest ze niektore dziewczyny pojawiala sie albo tylko rano albo wieczorem a inne maja mozliwosc pisania przez caly dzien i trudno im tego zabronic.sama tez,jak jestem w domu to lubie sobie popisac a kiedy nie mam takiej mozliwosci to staram sie czytac.lub po lebkach(czerwone informacje dotyczace cyklu sa pomocne).Pamietam ze byl moment kiedy tych stron bylo dziennie kilkadziesiat niemal i wlasciwie niczego nie wnosily bo czesto bardziej przypominaly kacik kucharski niz ciazowy ale teraz jest ok mysle a poza tym nic na to nie poradzimy.szkoda byloby gdybys zrezygnowala bo czesto masz pojecie o rzeczach o ktorych my nie mamy ale z drugiej strony cie rozumiem.

cześć kobitki!
Za Wami to trudno nadążyć..tyle piszecie!! Test negatywny ...a@ 2 dzień opóźnienie!! I dziwnie się czuję od 3 dni chodzę spać o 20:30 i przesypiam do 6 rano!

Agniesiar a Ty czasem nie użyłaś funkcji Ovulation Detector -> Tuning/Override i nie ustawiłaś owulki sama??? Bo ja mam taki kolor linii jak Ty, a ja sama sobie wyznaczam...

Przyznaję sie bez bicia, ze coś tam zaczęłam grzebać - ale potem chciałam wrócić do ustawień ff ale mi chyba nie wychodzi!

Bo ja sie zupełnie nie zgadzam, że owu. była w poniedziałek - a teraz wszystko wskazuje że ff nie uwzględnia śluzu:-(

agniesiar chciałabym Ci pomóc ale sama nie prowadze wykresu w wersji elektronicznej i nie mam pojecia jak to działa....a ni mam czasu go stworzyć...tym bardziej nie mówie o obsłudze programu!!
ale napewno któraś z dziewczyn Ci pomoże w tym temacie))

Agniesiar zrób tak: na stronce z wykresem, poniżej pod wykresem masz opcję Ovulation Detector - i poniżej przycisk Tuning/Override - kliknij to i na stronie, która się wyświetli masz pierwszą opcję Manual Tuning - tam nic nie ruszaj, ale w tabeli poniżej masz ustawienia automatyczne Detector Tuning - Expert Settings: tam powinno być zaznaczone "advanced" - kliknij poniżej guzik "Set" i wróci Ci FF do ustawień automatycznych dla tego wykresu

reklama
Agniesiar zrób tak: na stronce z wykresem, poniżej pod wykresem masz opcję Ovulation Detector - i poniżej przycisk Tuning/Override - kliknij to i na stronie, która się wyświetli masz pierwszą opcję Manual Tuning - tam nic nie ruszaj, ale w tabeli poniżej masz ustawienia automatyczne Detector Tuning - Expert Settings: tam powinno być zaznaczone "advanced" - kliknij poniżej guzik "Set" i wróci Ci FF do ustawień automatycznych dla tego wykresu

No to tak mam zaznaczone - tylko nie rozumiem z czego wynikają te niebieskie linie:-(

Dlaczego tak sie dzieje?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry