reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam dziewczynki rano...

u mnie 21 dc, a drugi dzień przyjmowania Duphastonu... póki co lek tolerowany przez organizm bez wiekszych problemów...

W kwestii innych objawów organizmu:
  • nadal momentami pobolewa mnie dolna prawa stona brzucha (jakby tępy ból, a czasami kłucie jajnika) - mam nadzięję, że to dobra oznaka...:tak:
  • o dziwo coraz bliżej końca cyklu a mnie tym razem w ogóle nie bolą piersi...:eek:
  • jestem jakaś osłabiona, wczorajsza, dziwna... niewyspana??? ale to chyba raczej zbliżające się przeziebienie...:cool:
A co u pozostalych staraczek??? Pewnie łóżka, prysznice, stoły, dywany, windy... dymią od starań??? hihihihi:tak::-Dżarotwałam...

Hej słoneczko,

tylko proszę nie nakręcaj się! Duphaston jest chyba dobrze znoszonym lekiem..ja też go brałam chyba na początku ciąży o ile nie pomyliłam leków...
aha nie wyszukuj sobie objawów,ok???????i nie analizuj,tylko zajmij się czymś :-D

U mnie narazie staranka wstrzymane,żeby chłopaki miały większą moc,ale może już od dzis....coś...?

reklama
Dziś jeszcze widzę, że u Ciebie pikuje w dół więc chyba jeszcze nie dziś -ale nigdy nic nie wiadomo - kup te testy - no i przestrzegaj instrukcji - co bys za bardzo sie nie opiła przed ich robieniem - bo zafałszujesz wynik!!!

reklama
U mnie też 21dc. !

Idziemy łeb w łeb!:-D

Hihihih... to i razem będziemy testować!!!:-)Oby oby...;-)

Hej słoneczko,

tylko proszę nie nakręcaj się! Duphaston jest chyba dobrze znoszonym lekiem..ja też go brałam chyba na początku ciąży o ile nie pomyliłam leków...
aha nie wyszukuj sobie objawów,ok???????i nie analizuj,tylko zajmij się czymś :-D

U mnie narazie staranka wstrzymane,żeby chłopaki miały większą moc,ale może już od dzis....coś...?

Jagódka, dobrze mówisz.. aby się nie nakręcać... pisałm o tym tolerowaniu Duphastonu, bo słyszałam też że są osoby, które po ni wymiotowały albo źle sie czuły... u mnie jest ok...

A jeśli chodzi o nakręcanie to właśnie się probuję nie nakręcać... nie wyszukuję jakiś objawów, bo ich po prostu nie ma... tylko tyle, ze zauważyłam, że nie bolą mnie piersi... a to akurat nie jest dobry znak...:no:
Mam cichą nadzieję, że może coś się dzieje... ale z drugiej strony chyba bardziej jednak w to nie wierzę!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry