reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

jagodka - ja też jestem starszny pijak, dlatego zwracam ci na to uwagę, że na 2 h przed musisz ograniczyć!

Mazi- ja w tym cylku nie zamierzam testować, nie ma po co - już zresztą pisałam, no chyba, ze mi sie spóźni tydzień -(jak to lekarz mówi "cuda sie zdarzają" - dziwnie to brzmi w jednym zdaniu z tym "do zobaczenia w 9dc. przyszłego cyklu!)

reklama
hej hej!
dziewczyny ponieważ jest kłopot z wychwyceniem najważniejszych informacji przypominam żebyśmy pisały na czerwono wszystkie te rzeczy, które są związane z tematem, a reszte na czarno, bo chyba nam się trochę zapomniało ;-)

a ja dalej nie wiem czy u mnie po owu przy przed... tempka jakaś byle jaka, brzuch pobolewa na dole i to by było na tyle...

a odnośnie testów to mam jeszcze ze 3 te z allegro i robiłam wczoraj , druga kreska była bladziutka , ale widoczna , a jak robiłam wcześniej to była tylko jedna, więc nie wiem dopiero będzie ta owu? jakiś pokićkany mam ten cykl...

Wiecie co odnośnie tych kolorów to mam inny pomysł - może na czarno piszmy to co totyczy tematu, na zielono - pierdoły, a na czerwono - rzeczy ważne!!!

Bo mnie osobiście to oczy bolą od tej czerwieni!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry