Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A kliknęłaś Set?? Kliknęłaś Set pod tabelą Detector Tuning - Expert Settings? Niebieska linia jest w opcji ustawień automatycznych (tak przynajmniej sądzę) - czyli wtedy, gdy sama określilaś dzień owulki

przyszło plamienie...wiem, że to jeszcze o niczym nie przesądza, ale ja już raczej nastawiam się na @...cholerka, kolejny- 7 już cykl....no cóż..jeszcze jutro rano sprawdze testem, czy kreska nadal jest czy już nie ma i to chyba bedzie na tyle....:--(
najgorsze kochana jest to, że ja w te kreski nie wierze, tym bardziej, że przyszło plamienie..obstawiam, że na 95% bedzie @, bo wydaje mi się, że skoro w I ciąży plamień nie miałam, to dlaczego miałabym mieć w drugiej???
piszecie w takim tempie, że nie mam szans, chyba w ogóle zrezygnuję, bo takie czytanie jednej, dwóch stron z doskoku jest bez sensu, w ogóle nie wiem co się dzieje.
cześć kobitki!
Za Wami to trudno nadążyć..tyle piszecie!! Test negatywny ...a@ 2 dzień opóźnienie!! I dziwnie się czuję od 3 dni chodzę spać o 20:30 i przesypiam do 6 rano!
Może ze względu na to, że śluzu nie zaznaczyłaś eggwhite ani watery nie chce Ci pokazać czerwonej linii owulki? :-(
No ale śluz płoddny (e lub W) masz na kilka dobrych dni przed tempkami owulkowymi... a w samą owulkę masz creamy - może dlatego on zgłupiał?
Nie przejmuj się, to tylko program. Najważniejsze, że Ty wiesz, kiedy jest owu.
Muszę już iść niestety. Powodzenia!

żarotwałam...Witam dziewczynki rano...
u mnie 21 dc, a drugi dzień przyjmowania Duphastonu... póki co lek tolerowany przez organizm bez wiekszych problemów...
W kwestii innych objawów organizmu:
Zielona, spokojnie... Ty lepiej idź do tego lekarza... skoro miałaś 2 kreski a teraz jest plamienie to trzeba to koniecznie skonsultować!!!!
- nadal momentami pobolewa mnie dolna prawa stona brzucha (jakby tępy ból, a czasami kłucie jajnika) - mam nadzięję, że to dobra oznaka...
- o dziwo coraz bliżej końca cyklu a mnie tym razem w ogóle nie bolą piersi...
- jestem jakaś osłabiona, wczorajsza, dziwna... niewyspana??? ale to chyba raczej zbliżające się przeziebienie...
Ren, jak wynik???
A co u pozostalych staraczek??? Pewnie łóżka, prysznice, stoły, dywany, windy... dymią od starań??? hihihihiżarotwałam...