Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oj to trzymam kciuki abys miala okazje zatestowac z pozytywnym wynikiemw tej chwili tródno powiedzieć owy się przesunęła i faza lutealna tęż się może przedłużyć, a tym bardziej że 2 tyg biorę bromergon i nie wiem czy on też nie wpłynie jakoiś na długość cyklu, myślę żę jak @ nie przyjdzie to zatestuję za jakież 5-7 dni
a tak to jak do niedzieli nei bedzie @ to latwiej bedzie tak jakos mysle
a sobota i tak odpada bo calydzionek w szczecinie
bo juz sama nei wiem co jest grane i ani nei mysle negatywnie ani pozytywnie a wogole to ja skomplikowana jestem bo znak bliznieta i sama nie wiem co o tym myslec 
to tak jak ja, w poprzednim cyklu piersi mnie bolały i jajnkik i w głowie mi się kręciło a teraz nic, aż się dziwięJa w ubiegłym miesiącu tak się sparzyłam na testach, że już teraz nie będę testować do terminu @. :-(
Tym bardziej, że miesiąc temu miałam mnóstwo "objawów", a teraz właściwie nic a nic... normalnie do bólu się czuję...
Jutro idę po wyniki nie dziekuje ;-)Ren powodzenia... :-)
ciezko powiedziec po odstawieniu tabletek pierwszy cykl byl dlugi potem z 3 razy 27 dni, a ostatni mial az 31 i teraz nei wiem jaki...Ren a zazwyczaj masz regularne cykle?
Ja zazwyczaj w 1 dniu @ to umeiram z bolu az do 3-4 dnia a jak narazie nic nei pobolewa , i zeczywiscie lepiej czekac minimum do terminu @. Ja i tak nie testowalam w dniu 27 dc tylko czekalam wlasnie do wczoraj tak na wszelki wypadekJa w ubiegłym miesiącu tak się sparzyłam na testach, że już teraz nie będę testować do terminu @. :-(
Tym bardziej, że miesiąc temu miałam mnóstwo "objawów", a teraz właściwie nic a nic... normalnie do bólu się czuję...

masz racje (choc ja majac mozliwosc polecialabym na bete).pamietam ze czesto ci te testy wychodza a potem nic.poczekaj spokojnie jesli masz cierpliwosc a potem tak czy tak idz do gina.nawet jak ciazy nie bedzie to wypytaj dlaczego wychodza ci te testy.Ja bym ich na twoim miejscu w ogole nie robila a jak juz chcesz to jakis mniej czuly bo moze sama z siebie tego hormonu masz duzo?U nas np predictor jest jak najmniej czuly i robi sie go nie wczesniej jak w dniu spodziewanej @powiem wam dziewczyny dlaczego nie idę- bo pewnie z waszej perspektywy jestem głupia i nieodpowiedzialna..to nie jest pierwszy raz kiedy widziałam pozytywny test. Dwa razy byłam na becie następnego dnia i beta potwierdziła, że żadnej ciąży nie było w ogóle..raz byłą biochemiczna, ale to jeszcze wcześniej. U mnie każda @ zaczyna się plamieniami. Dlatego postanowiłąm poczekać na rozwój sytuacji z tym moim plamieniem. jeśli do ponidziałku nic się nie zmieni, to wtedy pujdę prosto do gina.
Zielona cos czytalam ze robila test i byl negatyw a teraz czeka do soboty bo wtedy ma termin spodziewanej @ (oby nei bylo). Ja czekam do niedzieli i jak nei bedzie dalej @ to testujemy. Aisim tez czeka bo negatyw i tez brak @dopiero co sciagnelam do domu i jesli bede czytac wszystko to na raty bo padnieta jestem a jeszcze musze skompletowac wszystko na jutro.posprawdzac jak dojechac itd.
Ciekawilo mnie tylko czy zielona jest w ciazy ale cos zaczelam czytac ze jeszcze sama tego nie wie.Smignelo mi tez cos o kolorach i mam nadzieje ze sie nie obrazicie ale ja zostaje przy czarnym i czerwonym a z zielonym dam sobie spokoj.O wszystkim pisze na czarno bo tak jest latwiej i lepiej sie czyta a wszystko co dotyczy staran i cyklow to na czerwono.Mnie sie to wydawalo jak najbardziej przejrzyste.
tak poza tym jakies wiesci?Bo pewnie wroce do czytania ale jak mowialm mam mase rzeczy do zrobienia.