eijf
Fanka BB :)
Moje znajome w ciazy pily dopoki sie dowiedzialy.Kurcze ja to bym musiala wieki czekac .Nie to zebym tak czesto pila ale mamy dobre winaJuz nieczlowiek zaczyna sie pomalu denerwowac no i wina mi sie chce
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moje znajome w ciazy pily dopoki sie dowiedzialy.Kurcze ja to bym musiala wieki czekac .Nie to zebym tak czesto pila ale mamy dobre winaJuz nieczlowiek zaczyna sie pomalu denerwowac no i wina mi sie chce
![]()
Moje znajome w ciazy pily dopoki sie dowiedzialy.Kurcze ja to bym musiala wieki czekac .Nie to zebym tak czesto pila ale mamy dobre wina![]()
planuje wieczor serowo-winowy juz wszystko kupilam no i do tego ten film przytaszcze

ja nie wiem jak ja patrzylam
jutro jade odmienic ale tak mi sie nie chce bo to tak daleko
A to z pewnoscia hihihi ja lubie jak na kolana mi wskoczy i grzejetaki kocurek z jesienne wieczory jest lepszy niż termofor
a teraz lezy z lapkami w powietrzu i ogrzewa swojego wybawce lesnego (maz go znalazl jak poszedl do lasu na grzyby ;-))Ja się dołączam - u mnie 20dcU mnie też 21dc. !
Idziemy łeb w łeb!![]()
witaj :-)Czesc Dziewczyny
Byłam ostatnio u lekarza ogolnego po skierowanie na badania ktore zaleca sie zrobic przed zajsciem w ciążę... Pani doktor zleciła morfologie, OB, cukier i cholesterol czy to wystarczy??A gdy spytałam o np.badanie grupy krwi i współczynnika to powiedziała, że raczej do ginekologa mam sie zgłosić po takie i inne heheJutro idę po wyniki
...a może już jestem w ciąży hehe
oj może będzie fasolinkanie dziekuje ;-)
ciezko powiedziec po odstawieniu tabletek pierwszy cykl byl dlugi potem z 3 razy 27 dni, a ostatni mial az 31 i teraz nei wiem jaki...
Ja zazwyczaj w 1 dniu @ to umeiram z bolu az do 3-4 dnia a jak narazie nic nei pobolewa , i zeczywiscie lepiej czekac minimum do terminu @. Ja i tak nie testowalam w dniu 27 dc tylko czekalam wlasnie do wczoraj tak na wszelki wypadek![]()

A ja myślę, że najprzyjemniejszy jest etap owu i starań............ ;-)o Noukie,ale ty juz daleko po owuzazdroszcze.ten etap jest najprzyjemniejszy

!!! Heh jednak u mnie 21dcJa się dołączam - u mnie 20dc

pogubiłam już się
Czyli sporo nas będzie testować jednego dnia