jagodka1231
Fanka BB :)
A minie ściska w dołku jak spotykam jakąś kumpelę, która mi mówi, ze jest w ciąży, ze nie planowała ale jest!!!![]()
Ja wogóle jak słyszę,że ktoś jest w ciąży to mnie ściska :-
ale cieszę się jakbym to ja była.....Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A minie ściska w dołku jak spotykam jakąś kumpelę, która mi mówi, ze jest w ciąży, ze nie planowała ale jest!!!![]()
ale cieszę się jakbym to ja była.....Mnie też marzy sie trójeczka...jedno mam.....jedyną możliwością aby mieć trójke to bliźniaki))))) moja gin zapytała mnie: "a czy mąż wie o Pani planach"
a ja na to jej....że nie,ale gdyby sie nam przytrafiło....nie miałby wyjścia....
i zapisała mi leki na rozruszanie jajników
:-);-);-)

jak słysze takie cos to mnie strzelaJa wogóle jak słyszę,że ktoś jest w ciąży to mnie ściska :-eek:
ale cieszę się jakbym to ja była.....

to ja miałam tak, ze mezowi powiedzialam, ze przy clo i pregnylu jest duze prawdpodobienstwo ciąży mnogiej. Nsajpierw zrobił się blady jak sciana, przełknął ślinę i mowi wiesz, blizniaki to jeszcze tak , ale jak bedziesz miała pięcioraczki to ja sie zabije
ja mam znajomych, którzy za pierwszym strzałem im sie udało a ona mi mowi wiesz jeszcze nie chcielismy, ale sie stałojak słysze takie cos to mnie strzela

Bo ty w ogóle taka dobra dusza jesteś że SZOK!!!
Podziwiam Cię - też bym taka chciała być!!!
Mnie niestety też, ale trochę mi wstyd
A mój jak go zapytałam, co by powiedział na trojaczki - to stwierdził SUPER -tylko samochód będzie trzeba zmienić!!!![]()
Kochane musze Was oposcic bo moj M przyszedł z siłowni i obiade muszem zrobic ;-) bede koło 15 ;-)
Nie chciałabyś być taka,bo takie osoby jak ja ciągle dostają po dupie i to mocno....mój mąż ciąglę powtarza: "KTO MA DOBRE SERCE MUSI MIEĆ TWARDĄ DUPE"!!!!! i niestety ma rację!
Mój chyba by się załamał....!!To cud,że zmienił zdanie,że chce mieć drugie!!