reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

racja - gdyby nie czytanie waszych mądrości oszalałabym już po owulce ;-);-);-) tak czekają mnie tylko małe chwile stresiku :-D

już mnie głupi śmiech ogarnia :-D:-D:-D

reklama
Ja tez jestem strasznie naiwna i każdemu wierzę, więc łatwo mnie zrobić w balona:zawstydzona/y::szok:, ale za to mój mąż bardzo mocno stąpa po ziemi, czasem wydaje mi się że za mocno:tak:;-), prawdziwy twardziel hihi

Ja tez jestem strasznie naiwna i każdemu wierzę, więc łatwo mnie zrobić w balona:zawstydzona/y::szok:, ale za to mój mąż bardzo mocno stąpa po ziemi, czasem wydaje mi się że za mocno:tak:;-)

mam to samo ;-) chociaż parę razy zdarzyło mi się uświadomić mężowi że na przykład ktoś serdecznie ma go w dupie a on do niego z sercem na dłoni...:cool2:

witajcie laseczki raz jeszcze :-) uspałam małego demonka i mam chwilę spokoju...
wyobraźcie sobie - NA NICZYM SIE NIE MOGĘ SKUPIĆ. :szok::szok::szok:

chyba z rozpędu walnę głową o ścianę bo normalnie nie wyrabiam ;-);-) boli mnie podbrzusze i stresuję się ogromnie tym testem. powiem wam szczerze - już nie mam spokoju, jestem kłębuszkiem nerwów i myśli "jesteś tam bąblu czy nie?" :rofl2:

szykujcie kaftan i wezwijcie pogotowie... też tak macie? czy jesteście bardziej zrównoważone? :-p:sorry:

No ja to nie koniecznie, ale wiem że Pajka potrafi wytrzmać bardzo długo!!!

ciężki żywot naiwniaków;-):tak::-)
Mój starszy syn jest taki naiwny jak mamusia nie ma w nim grama cwaniactwa (chociaz jest przy tym dość niegrzeczniutki) a w obecnych czasach jak patrze na dzieci w jego szkole to wcale nie jest zaletą:shocked2:

Mój M też stara sie wierzyć ludziom i zawsze mogą liczyć na jego pomoc, tylko jest o tyle mądrzejszy o de mnie że stara sie sprawdzić pewne informacje, tak by ktoś sie nie dowiedział!

reklama
ciężki żywot naiwniaków;-):tak::-)
Mój starszy syn jest taki naiwny jak mamusia nie ma w nim grama cwaniactwa (chociaz jest przy tym dość niegrzeczniutki) a w obecnych czasach jak patrze na dzieci w jego szkole to wcale nie jest zaletą:shocked2:

No niestety te czasy w jakich przyszło man chować dzieci są straszne, o ile jeszcze w mniejszych miastach jako tako to jest to w dużych masakra!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry