Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To wszystko prawda, ja z tą dupą!
Ja chyba niestety mam podobnie, ale nie aż tak jak ty, ja jestem po prostu naiwna i każdemu wierzę, no i niestety ludzie są straszni! Mimo, ze wiem że tacy są to za chwilę znów sie nabiorę!
Ja tez jestem strasznie naiwna i każdemu wierzę, więc łatwo mnie zrobić w balona, ale za to mój mąż bardzo mocno stąpa po ziemi, czasem wydaje mi się że za mocno
;-)

witajcie laseczki raz jeszcze :-) uspałam małego demonka i mam chwilę spokoju...
wyobraźcie sobie - NA NICZYM SIE NIE MOGĘ SKUPIĆ.
chyba z rozpędu walnę głową o ścianę bo normalnie nie wyrabiam ;-);-) boli mnie podbrzusze i stresuję się ogromnie tym testem. powiem wam szczerze - już nie mam spokoju, jestem kłębuszkiem nerwów i myśli "jesteś tam bąblu czy nie?"
szykujcie kaftan i wezwijcie pogotowie... też tak macie? czy jesteście bardziej zrównoważone?![]()
Podobnie jest u mnie,mało,że jestem dobra to jeszcze naiwna do szczytu....no cóz.....
ciężki żywot naiwniaków;-):-)
Mój starszy syn jest taki naiwny jak mamusia nie ma w nim grama cwaniactwa (chociaz jest przy tym dość niegrzeczniutki) a w obecnych czasach jak patrze na dzieci w jego szkole to wcale nie jest zaletą![]()