Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bardzo dobrze jesteś zbudowana, w otworachDziękuje za odpowiedzi,
teraz już nie wiem, bo pod pachą mam 36, a w pochwie 37,1 hmmm, jakaś chyba źle jestem zbudowana
;-), że tak to nazwę temp jest wyższa.Dziękuje za odpowiedzi,
teraz już nie wiem, bo pod pachą mam 36, a w pochwie 37,1 hmmm, jakaś chyba źle jestem zbudowana

Cze dziewczeta!
Pytanie do tych, ktore lykaja wiesiolka - nie przedluzyl on Wam pierwszej fazy cyklu? Gdzie mi sie to "o oczy obilo" i chyb u mnie tez tak jest:-(
I jeszcze mam prosbe do dziewczyn obtrzaskanych w wykresach, aby spojrzaly na moj i sie wypowiedzialy.
Dzieki!
Nigdy nie słyszałam by wiesiołek wydłużał cykl itp., ja go biore od 8-9 miesiecy i nic takiego u siebie nie zauważyłam!
Jeśli chodzi o wykres to podejrzewam, że owulację miałaś 16-17dc. a to dlatego, ze w 17dc. poczułaś ból piersi - a za to odpowiada najczęściej wzrost progesteronu, który jest wydzielany w większej ilości dopiero po owulacji. No i ból podbrzusza, który często sie wiąże z płynem który zostaje uwolniony z pękniętego pęcherzyka i podrażnia otrzewną.
;-);-)Jagodka - tylko mu nie odpuszczaj, bo wiesz bez leków różnie może być! Ale spokojnie nic złego nie widzę, tylko chcę byś była czujna!
mój bączek nigdy nie był agresywny, ale jak go biją to marszczy brwi i odchodzi bawić się sam... jest jeszcze malutki - wszystko wyklaruje się później.
a z tym szaleństwem - to ja już trochę oszalałam.. chyba kupię test i będę wiedziała co mam myśleć.... lubię jasne i czyste sytuacje a niepewności nieznoszę..![]()

szok!!!o to ja spodziewam się @ w takim razie bo podbrzusze boli mnie od paru ładnych dni (tak ze dwa razy w ciągu dnia) no i piersi po bokach nieco.... jedyne czego nie mam z objawów dla mnie typowych to napięcie przedmiesiączkowe - zwykle jestem nie do zniesienia;-);-)