marulka
mamcia wieloetatowa
Poczekaj z testem jeszcze!!!
wiem wiem, że powinnam czekać, ale już coraz ciężej mi wytrzymać... poza tym w poprzedniej ciąży test na 3 dni przed @ wykazał dwie grubiutkie kreseczki

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Poczekaj z testem jeszcze!!!

wiem wiem, że powinnam czekać, ale już coraz ciężej mi wytrzymać... poza tym w poprzedniej ciąży test na 3 dni przed @ wykazał dwie grubiutkie kreseczki![]()
Pewnie, ze warto poczekać, ale jeżeli ma ci odbijać to zrób ten test jutro rano!
chyba tak zrobię właśnie... wolę się teraz rozczarować niż po kolejnych 3 dniach nakręcania się...

Jagodka, jeżeli nie w nocy to przed wyjściem do pracy, no cgyba, ze tamperatura bedzie nadal szła w dół to można poczekać spokojnie do wieczora.
Ciekawa jestem jak będzie wyglądał ten cykl - bez leków
Dobra dziewczynki żegnam sie i uciekam do domku!!!
Pa pa, moze jak mi sie uda to zajrzę po południu!
No ja to nie koniecznie, ale wiem że Pajka potrafi wytrzmać bardzo długo!!!
A ja sie wscieklam juz wiem dlaczego mnie tak mdli po tym leku i ze sie zle po nim czuje!! przeczytałam w koncu ulotke i sie okazalo, ze lekarka kazała brac 2 h po posiłku u jeszcze mam tak zapisane a w ultoce pisze podczas posiłku!!!
a ja tu cierpie juz 3 dzień Ja od 16 bede w trasie wiec bede dopiero po 20 wiec powiem Wam co i jak po wizycie no i jestem ciekawa jak antybiotyk wpłynął na endo i pecherzyki