Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to do lekarza śmigaj koniecznie!!!!!!!!!!!!!Policz ile masz oddechów na minutę,jeśli ok 25 to szybko do lekarza!
Nigdy nie słyszałam by wiesiołek wydłużał cykl itp., ja go biore od 8-9 miesiecy i nic takiego u siebie nie zauważyłam!
Jeśli chodzi o wykres to podejrzewam, że owulację miałaś 16-17dc. a to dlatego, ze w 17dc. poczułaś ból piersi - a za to odpowiada najczęściej wzrost progesteronu, który jest wydzielany w większej ilości dopiero po owulacji. No i ból podbrzusza, który często sie wiąże z płynem który zostaje uwolniony z pękniętego pęcherzyka i podrażnia otrzewną.
Czyli dobrze sobie zaznaczylam faze po owu? I myslisz, ze jest szansa, ze chlopaki byly w dobrym miejscu w odpowiednim czasie? Bo troche sie boje, ze za zadko sie przytulalismy... Ale moj M tez zaczyna brzeczec, ze niechce tego robic na zawolanie...
Szok!!
Prawie godzine mi to czytanie zabrało...

czuję się zaszczycona
wcześniej miałam podchody bez zabezpieczenia, ale staranki uznaję dopiero od poprzedniego cyklu, więc proszę wpisz mi tam 2 cykl 

szykujcie kaftan i wezwijcie pogotowie... też tak macie? czy jesteście bardziej zrównoważone?![]()

mam mega doła i jakos sie nie umiem pozbierac. Pęcherzyki mam dwa po 10 mm , ale endometrium niestety tylko niecałe 3 mm - a dzisiaj mam 9 dc 
halo jakie masz wiesci dla nas? widzę że temp wysoko wiec szansa na dzidzie jest!
daj znac jak sie czujesz
Daj znać jak po tej cytologi!