Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a mnie dzis gorzej kluje w podbrzuszu w tym magicznym boku wczoraj to tylko troszke a dzis juz gorzej wiec moze moze
ale jak ty dalas dobra wiadomosc to jestem pewna ze reszta kobietek w tym tygodniu tez bedzie skakac z radosci 2 kresek i wszystkie bedziemy wrzesniowki 
Tez sie zastanawiwm bo nigdy tak nie miałam chyba że test był jakis kiepskiale i tak musze sie zapisac do gin wiec może on mi powie co sie dzieje.

pamiętam, pamiętam..byłoKasica, mnie @ spóźniała się 9 dni, testy wychodziły negatywne i za namową dziewczyn pojechałam zrobić betę. Beta też była neg. ale chyba coś puściło w mojej psychice bo jeszcze tego samego dnia @ się pojawiła. Także ja też proponuję - zrób betę.
też proponuję zrobić betę, albo za dwa dni test i neg. da jednoznaczną odpowiedź