reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
ja sama nie wiem co myśleć :-:)-( boli mnie podbrzusze kłuje jajnik owulka była środa :-:)-( mam nadzieje że to nie na @ :-( za 8 dni ma wredota przyjść

o matko ale sie nacvzytalam KERNA OGROMNE GRATULACJE JA BIORE OCZYWISCIE ZIELONE FLUIDKI JAK TO ZABY JAK PRZECZYTALAM ZE MASZ 2 KRECHY TO AZ SIE ROZPLAKALAM :zawstydzona/y: a mnie dzis gorzej kluje w podbrzuszu w tym magicznym boku wczoraj to tylko troszke a dzis juz gorzej wiec moze moze :-D ale jak ty dalas dobra wiadomosc to jestem pewna ze reszta kobietek w tym tygodniu tez bedzie skakac z radosci 2 kresek i wszystkie bedziemy wrzesniowki :-D

Może i, ale napewno jutro zapisuje sie do gin, bo i tak miałam iść tylko własnie czekałam ąż dostane@ a tu taki psikus tylko nie wiadomo z jakiej przyczyny. Bo nerwy to chyba raczej nie. Bo jak by miały byc to wogóle bym chyba nie dostawała@.Bo do spokojnych nie należe.

kasica nasza psycha naprawde moze wyczyniać cuda z naszym organizmem. A podświadomie się stresowałaś i to mogło wystarczyć. JA do tej pory nie wierze i póki co do wrześniówek sięnie zapisuje...boje sei że mozę cos nie teges....dopiwero jak wyjde od G to będę happy!!:tak:

Kasica, mnie @ spóźniała się 9 dni, testy wychodziły negatywne i za namową dziewczyn pojechałam zrobić betę. Beta też była neg. ale chyba coś puściło w mojej psychice bo jeszcze tego samego dnia @ się pojawiła. Także ja też proponuję - zrób betę.

hej kobietki co tak zamilklo ledwo zdazylam nadrobic zaleglosci od wczoraja ajuz wszystkie znikly :baffled: kasica witam predzej cie tu niewidzialam :-Dja bede testowac w czwartek ale pewnie pokusi mnie i zatestuje predzej ;-)

Od kilku dni dopiero jestem stwierdziłam że przydami sie wsparcie od innych kobitek bo wiem co czuja. I moze jak komuś bede mogła pomóc może tylko słowem ale zawsze.

reklama
Kasica, mnie @ spóźniała się 9 dni, testy wychodziły negatywne i za namową dziewczyn pojechałam zrobić betę. Beta też była neg. ale chyba coś puściło w mojej psychice bo jeszcze tego samego dnia @ się pojawiła. Także ja też proponuję - zrób betę.
pamiętam, pamiętam..było:tak: też proponuję zrobić betę, albo za dwa dni test i neg. da jednoznaczną odpowiedź:tak:

Do góry