Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kochana Gratulacje ogromne!!!, aż żałuję że mnie tu rano nie było.... Poproszę skromniutko o garść fluidków dla mnie, bo ja niestety @ dzisiaj....II kreski!!!!!!!!!!!!Zrobiłam dwa testy i dwa pozytywne!!!!!!:-)
Betusia, he he. Ja to nawet tuż po @ miałam dziwne zachcianki żywieniowe, jadłam naleśniki z dżemem i przegryzałam je bigosem, tak na zmianę![]()
Czytałam to.
Tylko jest jeden mały zong, ona nie wstała z łóżka od cesarki od 4 dni nie rusza się, nie może. Podają jej tylko kroplówki.
Lekarz powiedział jej że pęcherzyk to najprawdopodobniejsza przyczyna ... nie wiem jak to nazwać żeby nie wywoływać wilka z lasu.. ,,paraliżu,, i cały cza leży na poporodówce.
:-)
KERNA oglądałam twój album synek śliczny,szkoda że musiał być po respiratorem
a ja wkleje oliwke
![]()
![]()
to moja mała w 2 dzień po narodzinach [1810\46]
Kobietki, a czy wy też miałyście tak, że pomyliłyście plamienie z @bo ja nie wiem jak ja to zrobiłam
a zawsze mnie brzuch nawala (wtedy nie)
człowiek stary, a głupi
- ciągle można się czegoś nauczyć
![]()
4 tydzień ciąży (2 tydzień od zapłodnienia) - mamazone.tv - www.mamazone.plKERNA zagniezdzenie jest w 4-7 dniu po zaplodnieniu czyli mniej wiecej tyle dni po owu a nie tygodniu dlatego od tego momentu zaczynaja wytwarzac sie hormony i @ niepojawia sie a jakby mialo sie zagniezdzic dopiero 4 tygodnia to @ zawsze by zdazyla przyjsc