Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Agutko, jesteś dość tajemniczaRybko,u Nas w aptece są tylko Pre - testy,więc nie kupiłam. Czyli jutro już go nie zrobię. Zdam się na delikatność lekarza... Chociaż... A dobra,nie ważne...
Kerna,ja porcję swoich fluidków odstępuję dziewczynom...

Jest to o tyle dziwne, że ja nie przepadam za słodyczami. Może próbuję sobie tym umilić czas spędzany samotnie
. Synuś weekenduje się u dziadków i jest to jego pierwsza tak długa nieobecność. Sam chciał jechać do dziadków na "nocowanie" i wcale nie chce wracać. Nawet mi to pasowało bo przy moim bólu ciężko byłoby mi z nim samej, ale strasznie już tęsknię.
cześć dziewczyny.
wydostałam sluz zabarwiony krwią ale tylko tam cos sie znajduje bo na wkładce czysto. Jutro będzie 15dpo i czekam do wtorku może zdąże zatestować.hej dziewczyny
ja dzisiaj wylądowałam w szpitalu :-(miałam znowu sluz zabarwiny ostro krwią:-( i wie wystrachałam. Lekarka powiedziała, ze ciaza żyje, ze wsio dobrze, ale jakos nie zrobiła dobrego wrazenia na mnier, zebym jej uwierzyła.
Powiedzcie mi czy takie plamienia mogły byc spowodowane "zabawą " z M ? wiem,z e orgazm negatywnie moze wpłynąc na macice, ale aż tak?

W piątek mój Małż "wybadał" u mnie guzka na jednej wardze. :-(
Moja Mama jakiś czas temu miała wycinany tzw. "gruczoł Bartoliniego" i boję się,że to to. :-( Wycięli Jej całą wargę. :-(
Na jutro moja Mamcia ma wyznaczoną wizytę do gina (do którego i ja chodzę ;-) ),ale powiedziała,że mi ją odstąpi,żebym szybko poszła się przebadać... Ale płakać mi się chce ze strachu. :-(
trzymam kciuki za dobre wieści 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
przesyłam mnóstwo fluidków do wyboru do koloru, bierzcie ile chcecie;-) ale póki co to są fluidki dwóch kreseczek, więc takie jeszcze nieśmiałe;-)

fluidek dla mnie 
Dziękuję wszytskim za dobre słowa. Trzymajcie za mnie kciuki. Tak strasznie chcę żeby tym razem się udało.
Mnóstwo ciążowych wirusków
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
:-):-):-)

jeden mój 
kochane niestety nic, jedena krecha:-(

II kreski!!!!!!!!!!!!Zrobiłam dwa testy i dwa pozytywne!!!!!!:-)

ja????????W życiu!!!!!!!!!!ale jescze czeka mnie wizyta u G
i tu problem bo nei wiem do kogo iśc....kurcze szkoda marulka że jesteśmy z innego miesiaca....
martuska podeszłam do tego naprawdę spokojnie. nie mierzyłąm tempki tylko patrzyłąm na śluz. Zaczynał sięrobić płodny, więc sexik, po dwóch dniach znowu i potem znowu. Więc data zaciązenia to prawdopodobnie wigilia. Najważniejsze co udało mi sie zrobić, to wyłącznik podczas owulki. Starałam sie nie mysłeć. Potem dopiero jak kłuło to już miaąłm wrażenie, że to to!
![]()

Dziewczynki:-)
Chyba się udało))) Zrobiłam test, jest druga bladziuteńka kreska. Dzisiaj tano też bladziutka, ale okres powinnam dostać dopiero w czwartek więc chyba dlatego. Ale są dwie
![]()

:-):-)Dzień dobry.
Przede wszystkim witam nowe staraczki, których jeszcze nie witałam.
Kerna, Ogromne Gratulacje!!!
Loczek, Tobie też Gratuluję, jeszcze tak po cichutku. No i chyba nie spotkamy się u Sławka w poczekalni.
Agutka, ojej, wierzę, że się wystraszyłaś, ale będzie dobrze. Na pewno! No i zrób testa jutro.... prooooszę..... "Bobo test" wg mnie jest najlepszy.
Ja w ciąży kawę mogłam pić, nie odrzuciło mnie od niej wcale, ograniczyłam tylko tzn. zaczęłam pić lurkę i tak zostało mi do dzisiaj.
A u mnie nie najlepiej, złapało mnie zapalenie korzonków, ból okropny. Biorę dość silne leki przeciwbólowe i przeciwzapalne, że staranka pewnie trzeba będzie odłożyć. Poza tym M nie ma, na weekend też nie przyjechał.

;-)