zabka - dzieki za paleczke!
mam nadzieje, ze komar dorwany!
pomysl z kajdankami na gina mi sie podoba - trzeba czasem ostro domagac sie swojego, a co!

a mnie glowa boli mimo proszkow typu max i az mi sie niedobrze robi. zwykle mnie tak boli dzien przed @ a tu jeszcze niedziela, poniedzialek, wtorek i w srode wieczorem/czwartek rano malpa albo nie malpa. Testow zapas jest to bedzie co robic :-)
ide spac kobitki, mam nadzieje, ze jutro juz nie bedzie mnie tak czacha rozpierac.
buziolki
ps: i obiecuje, ze kiedys naucze sie pisac krotkie posty
mam nadzieje, ze komar dorwany!pomysl z kajdankami na gina mi sie podoba - trzeba czasem ostro domagac sie swojego, a co!

a mnie glowa boli mimo proszkow typu max i az mi sie niedobrze robi. zwykle mnie tak boli dzien przed @ a tu jeszcze niedziela, poniedzialek, wtorek i w srode wieczorem/czwartek rano malpa albo nie malpa. Testow zapas jest to bedzie co robic :-)
ide spac kobitki, mam nadzieje, ze jutro juz nie bedzie mnie tak czacha rozpierac.
buziolki
ps: i obiecuje, ze kiedys naucze sie pisac krotkie posty

Pajka to dzielna mamuśka
ale niestety z bolem glowy strasznym. okropna dzis pogoda - rano lalo, ze hej potem bylo duszno i pochmurno a teraz niebo bez chmury i upal dziki. Tak tu niestety jest - gory z 3 stron a z 4 jezioro i sie pogoda pierniczy co chwili.
). Mialam nadzieje, ze ktoras na bezsennosc cierpi, ale chyba nie bardzo...;-)