reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Witaj Tośka ...

my też już po śniadanku :tak: ja już o 6:30 byłam głodna :-D za to wczoraj o 21 nieprzytomna :zawstydzona/y:

my juz od 5 na nogach nasze koty dzisiaj zwariowały :-( biegi od 5

Witam się i ja :-)

wpadłam zobaczyć co u Tosiu... i widzę że super! Więc trzymam &&& coby tak do końca tego cyklu i od nowego było już odliczanie tygodni ciąży :-)

A jak już jestem to i kawkę z Wami wypiję :-)

Miłego dnia!

no wg wskazań lekarza dzisiaj boboseksy jutro przerwa (chociaż zastanawiam się czy njutro nie powtórzyć ;p) w pn i wt ;-)

nie nastawiam się za bardzo w sobotę mam iść na usg i pewnie będzie wiadomo czy pechol pękł i czy ew jest szansa na fasolke

Tosia jak dla mnie boboseksy codzienne są good :-D
A ten zastrzyk to właśnie nie ma spowodować pęknięcia pęchola ?
Szansa jest na pewno...jak jeden taki pięknie dominujący :-)

my juz od 5 na nogach nasze koty dzisiaj zwariowały :-( biegi od 5

no wg wskazań lekarza dzisiaj boboseksy jutro przerwa (chociaż zastanawiam się czy njutro nie powtórzyć ;p) w pn i wt ;-)

nie nastawiam się za bardzo w sobotę mam iść na usg i pewnie będzie wiadomo czy pechol pękł i czy ew jest szansa na fasolke

Tośka nie rób żadnych przerw :sorry2: wg mnie to bajka, ja tam jestem zwolennikiem częstych bobosexów :tak: my bynajmniej z R to nawet i dwa razy dziennie :-D ehhh co to były za czasy ... a teraz wcale ... dlatego się śmiejemy że w jeden kwietniowy tydzień wykorzystaliśmy limit na cały rok i teraz musimy pościć :-D

a zastrzyk z ovitrelle jest na pęknięcie pęcholka :tak: a oprócz tego Tosiu masz jakieś wspomagacze na wzrost pęcholka czy tylko zastrzyk

Ostatnia edycja:
Tosia jak dla mnie boboseksy codzienne są good :-D
A ten zastrzyk to właśnie nie ma spowodować pęknięcia pęchola ?
Szansa jest na pewno...jak jeden taki pięknie dominujący :-)

no tak mam go sobie zrobić w poniedziałek po południu i chyba faktycznie powtórzymy boboseksy w niedziele jeszcze a co ;p nie bedziemy marnować takiego pięknego pęchola ;p

Tośka nie rób żadnych przerw :sorry2: wg mnie to bajka, ja tam jestem zwolennikiem częstych bobosexów :tak: my bynajmniej z R to nawet i dwa razy dziennie :-D ehhh co to były za czasy ... a teraz wcale ... dlatego się śmiejemy że w jeden kwietniowy tydzień wykorzystaliśmy limit na cały rok i teraz musimy pościć :-D

a zastrzyk z ovitrelle jest na pęknięcie pęcholka :tak: a oprócz tego Tosiu masz jakieś wspomagacze na wzrost pęcholka czy tylko zastrzyk

póki co tylko zastrzyk pęchol ma 19 mm i pewnie do poniedziałku podrośnie jeszcze :-)

a powiedzie jak ojde na usg w sobote to co on tam bedzie mogl zobaczyć ??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzien dobry!
póki co tylko zastrzyk pęchol ma 19 mm i pewnie do poniedziałku podrośnie jeszcze :-)

a powiedzie jak ojde na usg w sobote to co on tam bedzie mogl zobaczyć ??
A na progesteron masz drugi raz isc?
Tosiu pewnie za wiele wiele nie zobaczy...ale sprawdzi ten płyn w zatoce Douglasa, który też im wiele mówi.
Mnie sie wydaje, ze to juz bedzie za pozno na ten plyn, bo on sie krotko utrzymuje (a owulka ma byc pon/wt). Predzej moze zobaczyc cialko zolte:tak:

Mnie sie wydaje, ze to juz bedzie za pozno na ten plyn, bo on sie krotko utrzymuje (a owulka ma byc pon/wt). Predzej moze zobaczyc cialko zolte:tak:

No u mnie jak byłam już w 4tc też sprawdzali ten płyn, bo pamiętam że było coś na jego temat napisane w wyniku badania.

Zmykam kochane.
Dzisiaj o godz 13 ja się wizytytuję :-D :-D :-D ciekawe ile to moje maleństwo od ubiegłego tygodnia przytyło.

Miłego dnia!

reklama
Dzien dobry!
A na progesteron masz drugi raz isc?

niech zobaczy cokolwiek istotnego ;p

nic nie mowil czy mam powtarzac prog ale moze pojde sama zrobic

No u mnie jak byłam już w 4tc też sprawdzali ten płyn, bo pamiętam że było coś na jego temat napisane w wyniku badania.

Zmykam kochane.
Dzisiaj o godz 13 ja się wizytytuję :-D :-D :-D ciekawe ile to moje maleństwo od ubiegłego tygodnia przytyło.

Miłego dnia!

no to trzymamy kciuki :-)
my dzisiaj jedziemy do bratanka W. ciekawe ile urósł :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry