batonik24
Mamusia Klusiaczka
:-) no to jestem ... ale się należałam 
raczej naczekałam na IP
... zbadali tętno i glukozę na czczo i było OK i polecili najpierw udać się do diabetologa i kontrolować przez np tydzień cukier przed i po posiłkach a dopiero wtedy szpital jak coś
...
... po powrocie do domku (czytaj do mamy) z wrażenia przespałam w kamień 3 godziny
...
... hmmm tak się ostatnio zaaferowaliśmy na wizycie tym cukrem że zapomniałam że już od 14.09 nie miałam USG
tyle czasu już mojej księżniczki nie widziałam
muszę jutro do ginka dzwonić
;-)
Myszka dziękuję za przekazanie info ... wiedziałam że na Ciebie można liczyć ciotka ;-)
Tośka ... oby to zatrucie było związane z hormonami a nie z jedzeniem ;-)
&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Idę się poprzytulać do R bo normalnie tak się stęskniłam jakbym co najmniej ze 2 tygodnie w tym szpitalu leżała

Buźka do juterka z cofką ;-)

raczej naczekałam na IP
... zbadali tętno i glukozę na czczo i było OK i polecili najpierw udać się do diabetologa i kontrolować przez np tydzień cukier przed i po posiłkach a dopiero wtedy szpital jak coś
... ... po powrocie do domku (czytaj do mamy) z wrażenia przespałam w kamień 3 godziny

... ... hmmm tak się ostatnio zaaferowaliśmy na wizycie tym cukrem że zapomniałam że już od 14.09 nie miałam USG
tyle czasu już mojej księżniczki nie widziałam
muszę jutro do ginka dzwonić
;-)
Myszka dziękuję za przekazanie info ... wiedziałam że na Ciebie można liczyć ciotka ;-)
Tośka ... oby to zatrucie było związane z hormonami a nie z jedzeniem ;-)
&&&&&&&&&&&&&&&&&&Idę się poprzytulać do R bo normalnie tak się stęskniłam jakbym co najmniej ze 2 tygodnie w tym szpitalu leżała

Buźka do juterka z cofką ;-)

a w środę idę do diabetologa najprawdopodobniej to dowiem się całej reszty
powiem Wam że wczoraj na IP prawie wszystkie brzuchatki były z cukrzycą
to chyba jakaś plaga w ciąży