reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam wieczorkiem

Witam Was kobietki
Dawno tu nie zaglądałam ale mówiac wprost nie mialam po co. Nie wiem czy ktos tu mnie jeszcze pamieta. W kazdym razie chcialam wam tylko powiedziec ze pamietam o was caly czas i kazdej zycze pieknej zdrowej fasolinki teraz albo w niedalekiej przyszlosci :)
Ja poki co moje staranka musze odlozyc na dolna polke... Po poronieniu probowalismy jeszcze kilka razy i bez efektu a na dzien dzisiejszy moje mazlenstwo stoi pod duzym znakiem zapytania. Jest nam blizej chyba do rozstania niz do happy endu... co zrobic tak sie w zyciu uklada czasami... Jestem wykonczona psychicznie bo bardzo duzo mnie ta sytuacja kosztuje, schudlam juz 8 kg i raczej na tym sie nie skonczy. poza tym pracuje wkoncu i zaczynam studia. To tak na marginesie gdyby kogos to interesowalo.

No to kobietki trzymajcie sie cieplutko
Pozdrawiam

Tasiulka pamiętam cię, trzymam kciuki aby ci się ułożyło, może wasze problemy minął, powodzenia w pracy i na studiach.

Hej ,

Batonik - super że już w domciu - dbaj o Was :)

Moje samopoczucie takie jakieś średnie żołądek znowu dokucza i na szczęście obyło sie bez wymiotów, dzisiaj 34dc żadnych bóli brzucha, wczoraj wieczorem kuły jajniki a tak poza tym cisza .... aaa i sutki bolą :-(

Niestety nie wyrobie się do gina dzisiaj - mam przeprowadzke w biurze i musze byc do końca no i mamusia moja ma 50 urodziny dzisiaj więc trzeba lecieć :)

Tosieńko trzymam kciuki za ciebie, obyś poinformowała nas w piątek o II kreskach, w weekend będziemy świętować.

Ja nie mam weny, cykl do dup....., miałam spięcie ostre z M a poza tym jestem chora, od jakiegoś czasu miałam kaszel, piłam syropki itp ale teraz to już czuje się jak gruźlik jakiś albo jakbym miała astmę, nagle mam ataki, brakuje mi powietrza i się duszę i kaszle. Byłam u lekarza rodzinnego, dostałam antybiotyk ale poprawy nie widzę.
A owu miałam taką ładną, test zrobiłam i wyszło idealnie, poza tym jajnik bolał lewy i śłuz był ok ale niestety nic z tego. Chyba mnie dziecko nie jest pisane i tyle.

reklama
:)

Asiucha a może jednak bedzie fasolinka:)
Tośka
z całych sił zaciśnięte kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
kochane ciężaróweczki dziękujemy że jestescie z nami i tak nas podtrzymujecie na duchu ,jesteście wspaniałe:)

A ja od jutra zaczynam chodzić na siłownie a co tam trzeba zadbać o siebie trochę i oderwac mysli od fasolki ,która nie chce do mnie przyjść.
Dobrej nocki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam wieczornie :-)

ale widzę że mega pusto...więc uciekam na Kubusia :-D

Do jutra...będe później bo rano pędzę na badania. Jak zwykle na ostatnią chwilę więc mam nadzieje że na cito wyniki będą do południa bo później wizyta.

Miłej nocki :)

:)

Asiucha a może jednak bedzie fasolinka:)

A ja od jutra zaczynam chodzić na siłownie a co tam trzeba zadbać o siebie trochę i oderwac mysli od fasolki ,która nie chce do mnie przyjść.
Dobrej nocki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na pewno nie będzie bo przytulanek też nie było, szczerze to nawet ochoty nie mam.

Miłego męczenia mięśni na siłowni!

Mysza powodzenia na wizycie.

Witam się środowo

35dc - boli brzuch jak na @ więc złudzeń brak ... kolejny cykl nieudany :-(

wiem że póki nie ma @ jest nadzieja ale ja juz jej nie mam i czekam na @ :-(

Miłego dnia

:-)Witam środowo ;-)

... ale wieje dziś znowu :szok: nie ma co pogoda nas już nie rozpieszcza :no: ... jako że Myszka wczoraj zakończyła SR to żeby podtrzymać tradycję my z R dzisiaj zaczynamy SR :-D ...

... Kochane staraczki, wiem że nie jest łatwo, bynajmniej dodatkowo przy tej porze roku, ale postarajcie się WŁĄCZYĆ POZYTYWNE MYŚLENIE a wsparcie kciukowe &&&&&& macie zapewnione i to podwójne u każdej :tak:;-):-D ... musi być dobrze :tak:

... ja zabieram trochę tego pozytywnego myślenia na ten remont na który brakuje już sił :-( miał trwać dwa tygodnie, a dziś już leci 2 dzień 3 tygodnia i na dzień dzisiejszy wiadomo, że w tym tygodniu nie zakończą się prace remontowe :eek: tak to już jest niestety zawsze coś :-( ja od 1,5 tygodnia powtarzam sobie że już bliżej niż dalej :-D ...

... póki co zapraszam na cofkę z Batonikiem ...

mediumk675va5548b3af760b44040556.jpg

PS. dziś mam dzwonić do diabetologa - ciekawe czy mnie przyjmie :sorry2: podobno ciężarne powinien od ręki :tak: ale z tą służbą zdrowia to różnie bywa i nic specjalnie mnie nie zdziwi :no:

... Tośka co ma być to będzie i nie zamartwiaj się na zapas ;)

Ostatnia edycja:
... czas najwyższy żeby spłatała Ci figla ;-) na jakieś 9 m-cy :tak:, a tak jak napisałaś w poprzednim poście póki @ nie ma jest nadzieja ;-) my zaciskamy mocno, mocno &&&&&&&&&&&&&&&& i czekamy żeby się jednak nie zjawiła :tak: fluidków od Blanki nałapałaś ???

łapie fluidki od wszystkich do okoła i nic nie pomagaja niestety także nastawienie mam mega małpowe do tego nerwy od rana - no nic wróce do domciu to do łóżeczka winko i bedzie oki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry