to super...tak jak prorokowałam, infekcja...ja często miałam problemy z nerkami i pęcherzem moczowym...po furaginie wszystko przechodziło... słabo moze Tobie być z powodu niskiego ciśnienia... jak tak miałam, ze mroczki przed oczami widziałam, bywało, że zamazany obraz był...
a co do leżenia...to nie zaleciła mi leżenia plackiem...tylko jak zawsze uwazac na siebie...
No Tośka trzymam mocno kciukasy, że juz niedługo będziesz najszczęśliwsza na świecie....
Witam w czwartkowe popoludnie z mega powerem ;-)
Myszko cisnienei rozne 140 /80 czasem 150 i tetno wysokie 90 wczoraj bolala mnie glowa( generalnie pobolewa mnie od soboty ) i zmierzylam sobie i mialam 131/78 tetno 74

jak nigdy takze mysle ze moze jakos sie unormuje. A i sorrki ze wczoraj zmylam sie po angielsku ale zasnęłam
nie przemęczam się ostatnio, ale tydzień temu wróciłam z Gdańska ze szoły, a to było wyczerpujace... mój J straszy mnie, ze mi klucze od domu zabierze i nie pozwoli nigdzie wychodzić
Batonik daj znać jak wizyta...
no ja tez czasem ma mroczki przed oczami a moje cisnienie jak ostatnmio mierze dla ginka to niedochodzi nawet do 110/70 wiec raczej niskie jest ale zobaczymy jutro ide na mocz i do ginka z wynikiem i z rozpiska cienienia z ostatnich dni
:-(no to jestem wieczorową porą
... w poniedziałek rano idziemy do szpitala bo ginek chce nas poobserwować na oddziale :-( sama nie wiem czy to źle czy dobrze

pewnie sama jestem temu winna bo wie że ze mnie panikara i postanowił że będzie dmuchał na zimne i chce wykluczyć cukrzycę ciążową

nie kazał się zbytnio martwić
niemartw sie przynajmniej cie przebadaja wzdluz i wszesz :-)
samopoczucie oki w końcu weekend sie zaczyna
30dc i póki co nic specjalnego sie nie dzieje (ale wg mnie owu była późno więc pewnie jeszcze troche przyjdzie mi poczekać na "efekty")
a kiedy masz wizyte u twojegoginka od nieplodmnnosci???
Witam Was kobietki
Dawno tu nie zaglądałam ale mówiac wprost nie mialam po co. Nie wiem czy ktos tu mnie jeszcze pamieta. W kazdym razie chcialam wam tylko powiedziec ze pamietam o was caly czas i kazdej zycze pieknej zdrowej fasolinki teraz albo w niedalekiej przyszlosci
Ja poki co moje staranka musze odlozyc na dolna polke... Po poronieniu probowalismy jeszcze kilka razy i bez efektu a na dzien dzisiejszy moje mazlenstwo stoi pod duzym znakiem zapytania. Jest nam blizej chyba do rozstania niz do happy endu... co zrobic tak sie w zyciu uklada czasami... Jestem wykonczona psychicznie bo bardzo duzo mnie ta sytuacja kosztuje, schudlam juz 8 kg i raczej na tym sie nie skonczy. poza tym pracuje wkoncu i zaczynam studia. To tak na marginesie gdyby kogos to interesowalo.
No to kobietki trzymajcie sie cieplutko
Pozdrawiam
pamietamy cie kochana a z mezem to napewno tymczasowe rozterki i tak zwanie docieranie sie bo widze ze jestescie jeszcze mlodziutkim malzenstwem jeszcze duzo docierania soie przed wami :-) ;-)
;-)Witam poniedziałkowo
... zaraz szykujemy się do wyjazdu do szpitala :-( ... mam nadzieję, że szybko pójdzie i już we wtorek po południu będę z Wami ;-)
... chciałam jeszcze wypić z Wami Krejzolki moje malutką cofkę ... choć ja tylko popatrzę bo muszę być na czczo

... trzymajcie za nas &&&&&&&&&&&&& co bo tam za długo nie leżeć

i żeby wszystko się unormowało tzn trzymajcie &&&&& za poziom glukozy

;-)
Zobacz załącznik 288972
Buziolki ... już tęsknię
kochana jak pare dni polezysz to przynajmniej cie ginek przebada i a i ty bedziesz spokojniejsza
Witam się poniedziałkowo
Batonik - trzymam kciuki - wszystko bedzie dobrze
Nie było mnie przez weekend byłam ze szwagierką na domku i z małym bratankiem W. - fajnie było
A dzisiaj od rana wymioty mnie męczą - chyba się strułam czymś :-( - masakraaaaa powiem tak :-(
Miłego dnia dziewczynki
tak tak strulam iby to niebylo zatrucie pokarmowe tylko cos wiecej ;-)
dzisiaj mam 33 dc i czuje sie taka opuchnieta mega :-(
Myszko ale nawet jak pojde jutro to on i tak nic nie zauważy przeciez prawda :-( od potencjalnej owu mineło 10-14 dni bo nie wiem kiedy dokładnie to było :-(
no to dobrze ze tak sie czujesz ;-) a gin moze zobaczyc sliczne endo ciazowe ;-)
erbuś u mnie już 35...ale zobacz jak Tobie leci...jutro już 13tyg za Wami :-)
Mam cudną wiadomość - BATONIK WRACA DO DOMU!!! :-) :-) :-) cukry wyszły ok.
super wiadomosc :-) ciekawa ktora pierwsza urodzi ty czy svensonka bo chyba macie bardzo podobny termin porodu :-)
witam was wszystkie co tam u was ? ja kutro ide znow do ginka z wynikami i bardzo sie ciesze bo zaczynam sie matrtwic o babelka bo ostatnio cos mniej sie rusza rzadziej wogole dzis wogole jeszcze nieczulam kopniaczkow :-( jak wieczorem nieposzaleje maluszek to rano skocze do poooznej po badaniu moczu zeby mi serduszko sprawdzila i wogole