reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

:-)Hej Laseczki czy to trzeba zaraz tak krzyczeć od rana ;-)

... dziś troszkę pofolgowaliśmy bo R został w domku :-) i nie mogliśmy jakoś wstać z łóżka :-D ... remontu ciąg dalszy ... wczoraj została oddana kuchnia ... dziś mam nadzieję łazienka i jutro przedpokój :tak:

... Myszka niedobrze z tym ciśnieniem odpoczywaj ile wlezie ... niczym się nie denerwuj i włącz sobie najlepiej jakąś muzykę relaksacyjną zapal świeczki i korzystaj z chwili ;-):tak: ... mam nadzieję, że ciśnienie się poprawi ;-):tak:

... Olkale &&&&& za wizytę i daj znać po co i jak ;-)

... dziś nie zapraszam na cofkę bo nie wszystkim ona służy więc proponuję meliskę :tak: kto reflektuje :-p

Ale mam kur.... dzien moj maz skrecil noge lewa i jest w szpitalu ja w domu bo nawet nie wiem gdzie ten szpital w miescie a autem nie jezdze jakas klatwa nademna wisi teraz to blagam lekarza o cesarke kto by ze mna w nocy do szpitala pojechal chyba taksowkaz z zawalem serca a syna jak dowioze do kolezanki sama z bolami masakraaaaaaaaaaaaaa

reklama
Dzień doberek

My już po wizycie...ciśnienie masakra, dawka leków zwiększona maksymalnie, jak nic się nie będzie zmieniać to dzwonić do gina i cięcie...teoretycznie lekarz powiedział że dobrze żebyśmy wytrzymali do przyszłego poniedziałku.
Najpóźniej do 29.10 zobaczę i utulę Szymulka.

Więc od jutra mam zalecone leżenie, odpoczywanie i zero stresu.

Przepraszam że tylko o sobie ale padł mi internet i podłączyłam się pod Blueconnect a to pieroństwo tak wolno chodzi że nie mam nerwów.

Aaa i Szymuś waży już 3130g :-D
Myszko odpoczywaj duzzzooo . Piękna waga u Szymusia
żadne spiochy wypraszam sobie :-D
dzis pobudka ok. 4... siedziałam i pracę magisterska kończyłam... ale nie skończyłam :-( jeszcze ;-) tylko mi podumowanie zostało.

No Mysza chyba masz wage w brzuchu :tak::-D obstawiłaś prawie na 100% :-) z jednej strony to zazdroszcze tego cc, bo wiesz co i kiedy ;-)

ja też tylko na chwile, bo jade na wizytę, sprawdzić jak moja szyjka sie ma, no i ta infekcje niech obejrzy .
dzis wybieramy sie tez na ogladanie porodówki z małżem...wpadne wieczorkiem i opiszę co zobaczyłam ;-)

Wstawać śpiochy :-D
Trzymam kciukaski za wizytkę
:-)Hej Laseczki czy to trzeba zaraz tak krzyczeć od rana ;-)

... dziś troszkę pofolgowaliśmy bo R został w domku :-) i nie mogliśmy jakoś wstać z łóżka :-D ... remontu ciąg dalszy ... wczoraj została oddana kuchnia ... dziś mam nadzieję łazienka i jutro przedpokój :tak:

... Myszka niedobrze z tym ciśnieniem odpoczywaj ile wlezie ... niczym się nie denerwuj i włącz sobie najlepiej jakąś muzykę relaksacyjną zapal świeczki i korzystaj z chwili ;-):tak: ... mam nadzieję, że ciśnienie się poprawi ;-):tak:

... Olkale &&&&& za wizytę i daj znać po co i jak ;-)

... dziś nie zapraszam na cofkę bo nie wszystkim ona służy więc proponuję meliskę :tak: kto reflektuje :-p
no widzisz jak pieknie sie juz robi :) wiadomo troszku trzebab bylo poczekać

Ale mam kur.... dzien moj maz skrecil noge lewa i jest w szpitalu ja w domu bo nawet nie wiem gdzie ten szpital w miescie a autem nie jezdze jakas klatwa nademna wisi teraz to blagam lekarza o cesarke kto by ze mna w nocy do szpitala pojechal chyba taksowkaz z zawalem serca a syna jak dowioze do kolezanki sama z bolami masakraaaaaaaaaaaaaa
Kochana nie denerwuj sie wszystko bedzie dobrze
Miłgo dnia Wam wszystkim życzę

witam sie

no to masz kochana masakre, ale nie denerwuj sie będzie dobrze. Widzę, ze Ty nadal w dwupaku :)
za niedługo widze, ze porody się tutaj zaczną :)

Witam się po przerwie:)

Muszę sie pochwalić że dzięki siłowni mam 3cm mniej w brzuchu i udach HURRRRRaa:-):-):-). Ale niestety czuję sie @ :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

svensonka mysza Wy to lada chwila będziecie tulić swoje maleństwa ale macie suuupeer ,kurczę jak to szybko zleciało kciuki zaciśniete za szybkie i bezbolesne porody:)

Erba Tobie to też ten suwaczek zasuwa do przodu

Pajkaa co tam u Ciebie ? Jak synuś ? Grzeczniutki czy daje się we znaki ?

Batonik kochana jesteś z tą meliską :-)

a dziękuje dobrze, Sebula przesypia nam praktycznie noce zawsze gdzieć około 4 rano chce papu :) więc nie jest źle:) ogólnie jest grzeczny jak płacze to zawsze znaczy, ze cos mu dolega, albo potrzebuje przytulaska :) nie płacze ot tak sobie:)

Suzi chyba Asiucha tak dosłownie to ujęła, ze wszystkie zareagowały:tak:;-)
nie przemęczaj sie za bardzi i czasem nie zaplanuj sprzątania gruntownego na jeden dzień...;-) teraz jesteś królewna :-D

ale ciśnienie Wam skoczyło dziewczyny :szok: u mnie ostatnio gin miała problem, zeby zmierzyc, bo takie niskie :-(

:sorry: Suzi to do mnie? Bo tekst mi pasuje jako odp na mój post :-p
Co do ciśnienia to się nie martw :tak: ja zawsze miałam niskie i ostatnio jak mi mierzyli to się położna zdziwiła, że nawet do normy nie dochodzi :laugh2: i skwitowała, że będę dłużej żyć :laugh2:

My już po wizycie...ciśnienie masakra, dawka leków zwiększona maksymalnie, jak nic się nie będzie zmieniać to dzwonić do gina i cięcie...teoretycznie lekarz powiedział że dobrze żebyśmy wytrzymali do przyszłego poniedziałku.
Najpóźniej do 29.10 zobaczę i utulę Szymulka.
Więc od jutra mam zalecone leżenie, odpoczywanie i zero stresu.
Aaa i Szymuś waży już 3130g :-D

to już niedługo :tak: trzymam kciuki :tak: idealnie trafiłaśz tą wagą :-D

dzis wybieramy sie tez na ogladanie porodówki z małżem...wpadne wieczorkiem i opiszę co zobaczyłam ;-)

no ciekawe jak wizyta :sorry:

nie martw się :tak: będzie dobrze :tak:

Muszę sie pochwalić że dzięki siłowni mam 3cm mniej w brzuchu i udach HURRRRRaa:-):-):-). Ale niestety czuję sie @ :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

:szok: super :laugh2: 3 cm :tak: gratuluję :tak: a @ może tylko straszy :sorry: trzymam kciuki :tak:

a dziękuje dobrze, Sebula przesypia nam praktycznie noce zawsze gdzieć około 4 rano chce papu :) więc nie jest źle:) ogólnie jest grzeczny jak płacze to zawsze znaczy, ze cos mu dolega, albo potrzebuje przytulaska :) nie płacze ot tak sobie:)

słodko :sorry::sorry::sorry:

Ale dziś u mnie pogoda :sorry: Zimno i wietrznie :sorry: Liście z drzewek spadają... niedługo zima... :sorry:
Ja tam nadrabiam i czytam książki :tak: Bo tv już mnie czasem męczy... ale od 18:00 - 21:00 mam seriale (mąż mówi, że jak jego babcia, bo ona od rana do wieczora śliniaczki brazylijskie ogląda) :sorry: Ze mną jeszcze nie jest tak źle i tylko polskie oglądam ("Pierwsza miłość" i "Na Wspólnej" =zaczęłam od 1 odcinka więc z sentymentem kibicuję by leciały jak najdłużej) ;-)

witam popoludniowo

svensonka mysza Wy to lada chwila będziecie tulić swoje maleństwa ale macie suuupeer ,kurczę jak to szybko zleciało kciuki zaciśniete za szybkie i bezbolesne porody:)

hej
no pieknie 3 cm , to my mocno trzymamy kciukaski co by nie przylazła
No czas leci az sie nie chce wierzyc

Co do ciśnienia to się nie martw :tak: ja zawsze miałam niskie i ostatnio jak mi mierzyli to się położna zdziwiła, że nawet do normy nie dochodzi :laugh2: i skwitowała, że będę dłużej żyć :laugh2:

to już niedługo :tak: trzymam kciuki :tak: idealnie trafiłaśz tą wagą :-D

no ciekawe jak wizyta :sorry:

nie martw się :tak: będzie dobrze :tak:

:szok: super :laugh2: 3 cm :tak: gratuluję :tak: a @ może tylko straszy :sorry: trzymam kciuki :tak:

słodko :sorry::sorry::sorry:

Ale dziś u mnie pogoda :sorry: Zimno i wietrznie :sorry: Liście z drzewek spadają... niedługo zima... :sorry:
Ja tam nadrabiam i czytam książki :tak: Bo tv już mnie czasem męczy... ale od 18:00 - 21:00 mam seriale (mąż mówi, że jak jego babcia, bo ona od rana do wieczora śliniaczki brazylijskie ogląda) :sorry: Ze mną jeszcze nie jest tak źle i tylko polskie oglądam ("Pierwsza miłość" i "Na Wspólnej" =zaczęłam od 1 odcinka więc z sentymentem kibicuję by leciały jak najdłużej) ;-)

Scully ja mam to samo m zawsze sie pyta co w programie , bo mysli ze go na pamiec znam hehhee

dlaczego tu tak pusto i cicho ?????????????????? :(

oj to niezła przygoda :-( mam nadzieję, ze nie skrecił jej tak poważnie i będzie pomocny... moze masz kogoś zyczliwego, kto mógłby Cie w razie czego zawieźć do szpitala..za zadne skarby nie denerwuj sie

to fajnie, ze chłopczy grzeczniutki :tak: marzenie każdej mamy...oby tak dalej :-)

tak przepraszam :zawstydzona/y: ja wole cytowac wtedy wiem,ze babola nie strzelę :tak::-D

Myszka oszcedzaj siebie i bez nerwów...ja meliski to raczaej nie, dzis cisnienie 90/70 to po melisce chyba bym nie pogadała z Wami :-D

Tak jak obiecałam zagladam zdać relacje...z Natalką super...szyjka obniżona, ale twarda zamknięta :-) więc powinnam dotrwać do 37 tc i urodzic w szpitalu, który sobie wymysliłam....
Natalka waży 2200 g i jest w normie :-)
tak jak podejrzewałam infekcja grzybowa sie przypętała i dowcipnie jakieś gobulki biore :tak:
za tydzien po zwolnienie, na badania mocz, krew i przeciwciała i po skierowanie na KTG do szpitala tego, w którym chce rodzić...mam chodzić 2-3 razy wtyg, zeby sie z położnymi zapoznać lub zaprzyjaźnić ;-) tak wiec zwiedzanie opduściliśmy sobie, na przyszły tydzien :tak:

lece na chwilę na grudniówki i do nauki...dzis obiecała skończyć opracowywać materiał, a od jura nauka mam 2 tygodnie ;-)

reklama
witam popoludniowo

hej
no pieknie 3 cm , to my mocno trzymamy kciukaski co by nie przylazła
No czas leci az sie nie chce wierzyc

Scully ja mam to samo m zawsze sie pyta co w programie , bo mysli ze go na pamiec znam hehhee

dlaczego tu tak pusto i cicho ?????????????????? :(

No i wrocilam ze szpitala.
Maz ma zlamana lewa noge w dwoch miejscach jutro rano bedzie mial operacje
3 dni w szpitalu mowili ze ma zostac do miesiaca lub wiecej gips w domu na nodze
Jeszcze tego by brakowalo zebym zaczela rodzic oskara zawioze do kolezanki i zostane sama jak palec chyba bym sie zaplakala na smierc ze drugi porod i sama jestem

No teraz to oby nie lada chwila moze byc przyszly tydzien pod koniec he he

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry